TV5 Haber Müdürü Mustafa Deniz'in sunduğu Fikri Takip programında, dava boyutunun savsaklandığını dile getiren Dilipak, “ FETÖ'den ilk hoşgörü ödülünü alanlardan biri benim” ve “FETÖ ile görüşmeye gidenlerin listesini birileri hazırlamıyor muydu?” diye konuştu.

“FETÖ'den ilk hoşgörü ödülünü alanlardan biri benim”

Her yerde var hala. Zaten bir kısmı yurt dışına kaçtı. Bir kısmı içeride bir an da kimlik değiştirdiler, kripto gruplar. Ve bunlar kendilerini garanti altına almak için bu yapıyla detaylı ilişkisi olanları ihbar ettiler. Bir aileden bir çocuğun dayısı FETÖ'cü. FETÖ'cü olduğunu da kendileride söylüyor. Kaçan adamla ilgili soruşturmada bu bir bayramda yeğenine 200 lira para göndermiş. O çocuk 2 ay sonra sanık olarak ifade verecek. Böyle rezillik olmaz. O zaman ben FETÖ'den ilk hoşgörü ödülünü alanlardan biri benim.

“FETÖ ile görüşmeye gidenlerin listesini birileri hazırlamıyor muydu?”

İbadet denilen kesimdeki insanlar hangi dine inanıyorlar. Nasıl bir boşluğa düştüler, onları nasıl tedavi edeceğiz. Onlara nasıl yardım edeceğiz, manevi travmayı nasıl tolere edeceğiz. Kardeşim, ihanetin din boyutu da var, siyasi boyutu da var, ticari boyutu da var, sosyal boyutu da var. Soru da çalıyorlar. Kim onlar peki? Araştırın bakalım.

Genel merkezdekiler yenilensin diye bas bas bağırıyordum. FETÖ ile görüşmeye gidenlerin listesini birileri hazırlamıyor muydu? Pensilvanya'ya gideceklerin ödeyecekleri himmetler, toplanıp gönderilmiyor muydu? FETÖ başarılı olsaydı kimler Vali olacaktı, liste yok mu, kimler kaymakam olacaktı, Emniyet teşkilatında kimler görev alacaktı, diplomatlar kimler olacaktı? Dava boyutu savsaklanıyor.

Editör: TE Bilişim