Rapçi Mero hakkında yazılanlar doğru mu? Acun Ilıcalı’nın EXXEN’in de yayınlanacak olan Rapstar yarışmasının jüri üyesi Mero PKK’lı mı? Piyasaya bilerek mi sürüldüler? Mero nereli? Mero kaç yaşında? Mero Pkk’lı mı? Yeni nesil rapçiler kim? Xatar kimdir? Rapstar jürisi Mero hakkında ortaya çıkanlar sonrası Exxen ve Acun’a Pkk tepkisi! Tepkiler büyüyor! Acun ne açıklama yaptı? Mero Exxen’den kovuldu mu?

Sosyal medyada dolaşan bir flood infial yarattı. Rapçi Mero hakkında yazılanlar doğru mu? Acun Ilıcalı’nın EXXEN’in de yayınlanacak olan Rapstar yarışmasının jüri üyesi Mero PKK’lı mı? Piyasaya bilerek mi sürüldüler? Mero nereli? Mero kaç yaşında? Mero Pkk’lı mı? Yeni nesil rapçiler kim? Xatar kimdir? Rapstar jürisi Mero hakkında ortaya çıkanlar sonrası Exxen ve Acun’a Pkk tepkisi! Tepkiler büyüyor! Acun ne açıklama yaptı? Mero Exxen’den kovuldu mu?

Twitter’da yeni nesil rapçiler hakkında şok iddialar ortaya atıldı. Mero ile başlayan iddialar #müzikteterörehayır hastagiyle büyüdü. Peki Mero kimdir? İddialar neler? Exxen’e ve Acun’a tepkiler giderek büyüyor.

Twitter’da TaKendisiyimBen adlı bir hesap yeni nesil rapçiler hakkında uzun bir flood yaptı. “Kurtlar Vadisi – Eroin – Mero – PKK ” başlıklı flood sonrası ortalık karıştı. Flood’da Xatar adlı rapçinin Almanya’da yaşayan PKK’lı bir rapçi olduğu, zamanında bir Altın Nakliyecisi Aracı soyduğu, Irak’a, kürt bölgesel yönetimine sığındığı yazıldı. Asıl olay ise buradan sonra başlıyor.

Kullanıcı Xatar’ın kurumsallaşmaya gittiğini ve beklenmedik şekilde yeni nesil rapciler Eno, Mero, Sero El Mero gibi isimlerin çıkarıldığını yazar. Bunların ise bağını fotoğraflarla kürtçü mafya Baybaşinlerle aşiretiyle olduğunu kanıtlar.

YPG’YE PARALAR GÖNDERMİŞLER!

Xatarın YPG’ye milyonlarca dolar yardım gönderdiğini ve diğer kürt rapcilerine de aynısını yapmaya zorladığını yazan hesap, para yıkama sisteminin Spotify üzerinden yapıldığını “Spotify Dinlenmesi için 50 bin Euro para verirsin. Hesapları hackleyen bi adam, gerçek dinlenme olarak sana 1 milyon dinlenme sağlar. Spotify da bu dinlenme için para verir” diyerek açıkladı. Daha sonra ise YouTube’da da trendlere sokulan rapçilerin izlenme oranında şüphelenen Almanlar’dan Türk kökenli araştırmacı gazeteci İlhan Coşkun’un bu sistemi ortaya çıkardığına yer verdi.

Xatar Mero’yu Türkiye’de öne çıkadı ve Baybaşin Ailesi ve Pkk’nın uyuşturucu parasını aklamasına yardımcı oldu diyen hesap, Xatar’ın Gaddafi Videosunda “Asıl mafya devlettir, Hüseyin Baybaşine sor!” dediğine de yer verdi. Hesap, Mero ve Xatar’ın daha sonra Türk milletinin dikkatini çekmemek için “Barış ve Türk ordusuna yönelik destek” paylaşımları yaptığını da yazdı.

TaKendisiyimBen adlı hesap floodu “Bu adamlardan biri şu an Exxen’de Ay Yapım imzasıyla jüri üyesi. Ben bilgilendirmeyi yaptım gerisi size kalmış” diyerek bitirir.

İşte o uzun floodun tamamı:

Editör: TE Bilişim