Ünlü anketçi Kemal Özkiraz, Adalet Bakanı Abdulhamid Gül’ün istifası sonrası yaptığı paylaşımda “Her şey Soylu’ya göre hazırlanıyor” diye yazdı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Adalet Bakanlığında yapılan Abdulhamid Gül - Bekir Bozdağ değişikliği yorumladı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin zoru ile değişiklik olduğunu vurgulayan Özkiraz, "Her şey Soylu için" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yorum yapan Özkiraz, "Akp artık dağılma sürecinin en sonunda. Erdoğan dönemi çoktan bitti. Her şey Süleyman Soylu'ya göre hazırlanıyor" iddiasında bulundu.

Özkiraz'ın yorumu şu şekilde:

"Akp artık dağılma sürecinin en sonunda. Her şey Süleyman Soylu'ya göre (muhtemelen de Bahçeli zoru ile) hazırlanıyor. Erdoğan dönemi çoktan bitti Ak parti dönemi ise ilk seçime kadar uzatmalarda. İlk seçim ise Bahçeli / Soylu kurgusu tamam olduğunda ...

Siz Erdoğan'a bakanlık yapmanın ne büyük bir eziyet ne büyük bir yük ne büyük bir ceza olduğunu bilseydiniz, Görevden Af talepleriyle gerçekten dalga geçmezdiniz."

Editör: TE Bilişim