3 Mayıs 1972'de kurulan ve MHP’nin yayın organı olarak bilinen Ortadoğu Gazetesi sert bir açıklama yayınladı.

Yapılan açıklamada, Gazeteye ihanet edenlerin sonunun uzun olmayacağı vurgulandı.

Ortadoğu Gazetesi’nde yapılan açıklamada çok sert ifadelere yer verildi. Tarık Tavadoğlu’nun imzası bulunan açıklamada, Ortadoğu Gazetesi’nin yazarlarının ve yöneticilerinin kurşunlandığı ve susturulmak istendiği ama mücadelenin devam ettiği ifade edildi.

Çalışanlarına teşekkürde edilen açıklamada, temiz kalındığı ve bunun çok zor olduğu özellikle vurgulandı.

'Ortadoğu'yu almayın'

Ortadoğu Gazetesi’nde yapılan açıklamada isim verilemeden sitemlerde yer aldı. Gzetenin ceketlerini satarak yine çıkarılacağına söz veren isimlere sitem dolu sözlerle yüklenildi.

Hayal kırıklığı yaşandığı ve bunu kaldıramadıklarının altı çizilen açıklamada, ceketlerini satacaklarını söyleyenlerin, tuzaklar kurduğu, eski dostların düşman olduğu ve sırtlarından hançerlendiği ifade edildi.

Açıklamada MHP Genel Merkezinin ‘Ortadoğu teşkilatlara girmeyecek’ genelgesine atıf yapılarak 48 yıldır aynı saflarda olduklarımız bize ihanet etti denildi.

Basın ağacından altın bir yaprak olarak nitelenen Ortadoğu Gazetesi okuyucularına ve emeği geçenler teşekkür ederek, Gazeteye ihanet edenlerin sonunun uzun olmayacağı vurgulandı.

Bilindiği gibi Ortadoğu Gazetesi MHP ile arasının iyi olduğu günlerde MHP’deki muhalif harekete hiçbir zaman destek vermediği gibi, zaman zaman zararda vermişti.

Ortadoğu Gazetesi yayınlarına internet üzerinden devam edecek.

Editör: TE Bilişim