Afyon'daki Orman Ürünleri Fabrikasında Yangınla Mücadele Devam Ediyor

Afyon'daki Orman Ürünleri Fabrikasında Yangınla Mücadele Devam Ediyor
Afyonkarahisar'da bir orman ürünleri fabrikasında meydana gelen yangın, ikinci gününde de söndürme çalışmalarıyla devam ediyor.

Afyonkarahisar'da bulunan bir orman ürünleri fabrikasının deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ve personeli sevk edildi. Ekipler, alevlerin diğer alanlara sıçramaması için büyük bir gayret gösteriyor.

Yangının büyüklüğü nedeniyle çevredeki vatandaşlar da tedirginlik yaşıyor. İtfaiye yetkilileri, yangının söndürülmesi için gerekli tüm önlemleri alırken, bölgedeki hava koşulları da çalışmalar üzerinde etkili oluyor. Yangınla ilgili olarak yapılan açıklamalarda, can kaybı yaşanmadığı bildirildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan yetkililer, yangının nedenine dair araştırmaların sürdüğünü ifade etti. Fabrikanın sahibi ve çalışanları ise durumu endişeyle takip ediyor. Yangının tamamen kontrol altına alınması için çalışmalar devam ederken, bölge halkı da gelişmeleri yakından izliyor.165526 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.