AK Partili Tekirdağ Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu'nun personellerle aynı yeri kullanmamak adına makam odası içerisine 12 bin liraya mal olan bir tuvalet yaptırdığı iddia edildi.

Tekirdağ'da bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binası geçtiğimiz günler içerisinde depreme dayanıksız olduğu haberlerin gelmesi sonrasında hakkında tahliye kararı gelmişti. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri de binanın acilen boşaltılmasını istemiş ve bununla beraberde kurum da şehirde bulunan binaları kiralama yoluna gitmişti.

Personel ile beraber aynı tuvaleti kullanmak istemeyen Ülkü Uslu da depreme dayanıksız olmasına rağmen hizmet binasında bulunan makam odasının içerisine 12 bin liraya mal olan bir tuvalet yaptırdığı ortaya çıktı. Uslu bu hamle ile bir çok vatandaştan sosyal medyada büyük bir tepki aldı.

Ülkü Uslu Kimdir?

1969 yılında Kırklareli doğumlu olan Ülkü Uslu, lise hayatını İzmit'te tamamladıktan sonra İstanbul ve Sakarya üniversitelerinde eğitim hayatını tamamladı. 1991 senesinde Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda Yönetim Memuru olarak iş hayatına atılan Uslu, 2013'te İstanbul Bölge Müdür Yardımcılığı, 2015'te de Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olan Tekirdağ İl Müdürü oldu. Ülkü Uslu son olarak da 2019 senesinde Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak atandı.

Editör: TE Bilişim