Gazeteci Çağlar Cilara yaptığı paylaşımda “Aldığım duyuma göre Ak Partili Hatay Payas Belediyesi, çalışanlarına 16 aydır maaş ödemiyormuş. Doğru mu bu iddia?” diye sordu.

Cilara paylaşımına “Ak Parti’de Yerel Yönetimler Başkanı olan sayın Mehmet Özhaseki’ye de soralım bu soruyu.” diye ekleyerek, “Cevap gelene kadar soralım.” dedi.

BELEDİYEDEN SES YOK

Habererk editörleri Hatay Payas Belediyesi’ni arayarak durum hakkında bilgi almaya çalışması sonuçsuz kaldı.

Telefona çıkan yetkili başka bir yetkiyle, o da başka bir yetkiliye aktardı. Son olarak Başkan sekreterliğinin aranması gerektiği söylendi.

Yapılan arama sonucunda ise telefon numaralarımız alınarak bize geri dönüleceği söylendi.

1960’lı yılların bürokrasisi işleyen Hatay Payas belediyesinden bir cevap gelmeyeceğini düşünmekle birlikte, eğer bir cevap gelirse yayınlayacağımızı duyuruyoruz.

Hatay Payas Belediye Başkanı AK Partili Bekir Altan kimdir?

Bekir Altan, 1968 yılında, Dörtyol'da doğdu.

İlkokulu Payas Fahrettin Altay İlkokulu'nda, ortaokulu ve liseyi Payas Yakacık Lisesi'nde okuduktan sonra, Van 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Yüksekokulu'nu bitirerek öğretmenlik yapmaya başladı.

Öğretmen olarak Türkiye’nin çeşitli yerlerinde görev yaptıktan sonra, Payas 100. Yıl İlköğretim Okulu'nda Müdür olarak görev yapmakta iken, istifa ederek 18 Nisan 1999 mahalli seçimlerinde Belediye Başkanlığı'na aday oldu ve seçimi kazandı.

Halen Payas Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır.

AK Partili Bekir Altan Payas Belediye Başkanı olarak 5. Döneminde görevine devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim