Akit yazarı ayrıca, CHP'li bazı vekillerin de tutuklanması gerektiğin savundu.

"Kulağından tuttuğunuz gibi atın içeri Kılıçdaroğlu’nu!" diye yazan Akit yazarının yazısında yer alan ifadeler şöyle:

"Bence uzatmanın alemi yok... Bu adam apaçık suç işliyor! Darbeci terör örgütlerine açık destek veriyor.

E madem öyle... Madem durduk yerde tüm bunları yapıyor. Madem turizm sektörünü sırtından hançerliyor. Madem dünyayı Türkiye’ye karşı kin ve düşmanlığa tahrik ediyor.

 Kulağından tuttuğunuz gibi atın içeri bu herifi olsun bitsin!

 Yan hücreye de yeşillik niyetine, 2 milyonluk iletişim faturasını millete gömen Elif-Cell’le, elini beline koyup “Erdoğan Işid’e Sarin gazı veriyo gomşulaaaar” diye şirretlik eden Eren Erdem’i, terörist cenazesinde salya sümük ağlayan Gamze İlgezdi’yi koyun...

Bu saatten sonra Proje Kemal’i ancak cezaevi paklar!"

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Akit yazarı Mehtap Yılmaz'ı hastanede ziyaret etmişti.

ARINÇ VE ŞAMİL TAYYAR 'KRİPTO FETÖ'CÜ' DEMİŞTİ

CHP başta olmak üzere bütün muhaliflere yönelik saldırgan yazıları ile dikkat çeken Mehtap Yılmaz hakkında AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ve AKP kurucularından Bülent Arınç 'Kripto FETÖ'cü' suçlamasında bulunmuşlardı.

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar daha önce sosyal medya hesabından attığı mesajlarda, “Vakit Gazetesinin kripto paralelci yazarı Mehtap Yılmaz ve rektör adayı eşi Ali Gür'e dikkat. YÖK'ü uyarıyorum. Paralel yapının Diyarbakır'da imamlığını yapan Ali Gür, sahte FETÖ karşıtlığıyla Gaziantep'te rektör olmaya çalışıyor. Ey YÖK sakın ha.” diye yazmıştı.

İşte Şamil Tayyar'ın Mehtap Yılmaz ve eşi li Gür'ün Fetöcü olduğunu iddia ettiği mesajları:

Bülent Arınç Böyle İfşa Etmişti Geçtiğimiz Günlerde Bülent Arınç'ın 'FETÖ'cü listesine' koyduğu isimlerden en dikkat çekeni de Mehtap Yılmaz oldu. Küfürbazlığı ile Yeni Akit'te dikkat çekmeye çalışan Mehtap Yılmaz, meğer bir dönem de methiyeleri ile meşhurmuş.

İşte Arınç'ın yazdıkları;

Editör: TE Bilişim