Küçük’ün medya konulu yazılarına atıf yapan Yılmaz, Küçük hakkında, “kıymetlimeslektaşımız, “sayın” gibi dfadeler kullandı.

Yeni Akit, 2017’de Mavi Marmara şehitlerine dil uzatan Cem Küçük’ü “İçimizdeki siyonistler belli oldu” şeklinde eleştirmişti.

Sedat Yılmaz’ın konuylailgili yazısı şöyle:

“3 ve 5 Eylül tarihlerinde kıymetli meslektaşımız Cem Küçük’ün kaleme aldığı “Köşe yazarlığının ve yorumculuğun sonu” ile “Medyanın sonu” başlıklı yazıları aslında Türkiye’de diretilen konvansiyonel gazeteciliğin acınacak yüzünü gösteriyor. Sayın Küçük özetle diyor ki, “İster hükûmetin yanında ister hükûmetin muhalifi olsun bu fotoğraf değişmiyor… Artık hemen hemen hiçbir köşe yazarı ya da diyelim köşe yazanların yüzde 99’u yankı oluşturmuyor… Ne söylediklerini halktan hiç kimsenin taktığı yok… Bu gazeteler köşe yazarsız çıksa kimsenin fark etmeyeceğinden eminim… O gazetelerin çıkıp çıkmadığını toplum asla umursamaz… Köşe yazarları tamamen bitik durumda… Yaşayan ölü gibiler… Ekran yorumcuları da hepten bitik...”

Sayın Küçük vahim durumun çözümünü de, “Geldiğinde boşluk kapatan insanlardan değil, gittiğinde boşluğu kapanamayan insanlardan ol. Türk medyasında bu sözün ilk kısmı bile geçerli değil. Kimsenin boşluk kapatabildiği bile yok... Oysa kendilerinin yeteneksizliğini ve zekâsızlıklarını itiraf etmek istemiyorlar. Yetenekli ve zeki bir medya figürü her koşulda isterse etkili olur kardeşim…” ifadeleriyle anlatma çabasında.”

Editör: TE Bilişim