AKP'li Burhan Kuzu'nun bir yalanı daha ortaya çıktı. İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti ile sadece bir kez görüştüğünü ifade eden Kuzu'yu HTS kayıtları yalanladı. Kuzu'nun Zindaşti ile tam 12 kez görüştüğü belirlendi.

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’nin tahliye edilmesi adına yoğun baskılar yapan ve bunun sonucunda da amacına ulaşan AKP'li Burhan Kuzu'nun Zindaşti ile daha önceden 12 kez görüştüğü HTS kayıtları ile ortaya çıktı. Ortaya çıkan kanıtlarda Kuzu'nun 2015 senesinden bu yana Zindaşti ve adamlarıyla 12 kez bir araya gelerek görüştükleri kaydedildi.

İranlı uyuşturucu baronu Naci Şerifi Zindaşti’yi tahliye ettiren adamlardan birisi olarak gösterilen AKP'li Burhan Kuzu bir kez daha yalan söylemiş oldu. Polis fezlekesindeki HTS kayıtları ışığında 2015 yılından bu yana Kuzu'nun Zindaşti ve adamları ile defalar görüşerek A.U. isimli kadınla da sürekli olarak irtibat halinde kaldığı belirlendi.

Defalarca Görüşmüşler

Zindaşti’yi tahliye ettirdiği iddia edilen eski AKP milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Hukuk Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun Zindaşti ile yemek yerken çektirdiği fotoğraflarda uzunca bir süre gündemde kalmıştı. Kuzu'nun Zindaşti ile yemek yerken çekilen fotoğraflarının da 2015 yılına ait olduğu görüntülerden de sabit olarak kılındı.

İranlı uyuşturucu baronu Zindaşti, 19 Ekim 2018 tarihinde Silivri cezaevinden tahliye olduktan hemen sonra kayıplara karışmıştı. 

Editör: TE Bilişim