Eski AKP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek zamanında terör örgütü FETÖ'ye imar kıyağı yaşandığı bir kez daha ortaya çıktı. Halen firari konumda olan eski savcı Şadan Sakınan, eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgezmez ve kozmik oda savcılarından Mustafa Bilgin tarafından kurulan konut kooperatiflerine 3 kat daha fazla yardım edildiği belirlendi.

Melih Gökçek zamanında FETÖ'ye yeni yardımların yapıldığı bir kez daha belgelendi. Gökçek zamanındaki dönemde belediye meclisinde alınan kararlar doğrultusunda eski savcı Şadan Sakınan, eski Yargıtay Genel Sekreteri Aydın Boşgezmez ve kozmik oda savcılarından Mustafa Bilgin'ın konut kooperatiflerine destek çıkıldığı dile getirildi.

FETÖ'ye Gökçek'ten 3 Kat Destek

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 2 milyon metrekarelik arsaya ilk olarak EGM'nin talip olduğu ancak ilerleyen dönemlerde bu arsanın TOKİ'ye devredildiği bununla da kalmayarak son aşamada FETÖ'cülerin elinde kaldığı belirlendi.

AKP'li Gökçek dönemindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından FETÖ'ye bırakılan arsa için her ihtimaller göz önünde tutularak bütün kolaylıklar da sağlanmış oldu. Bununla beraber 100 metrekare arsası olan bir vatandaş için arsada 50 metrekarelik bir inşaata izin verilirken FETÖ'cüler için bu rakam 150 metrekareye kadar çıkarıldı.

Editör: TE Bilişim