Oğan sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "16 Nisan itibariyle yeni bir süreç başlamıştır. Bunu engelmemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Siyasi tarih bunu şöyle yazacaktır: Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, kurucu partisi CHP'dir. İkinci kurtuluş, Türkiye'nin tam bağımsız, halkın devleti olarak dizayn edildiği, kurumsal yapıya kavuştuğu sürecin lideri de Recep Tayyip Erdoğan ve onun yanında saf tutan siyasi liderlerdir. Ve o kurtuluşun partisi de AK Parti'dir.Sözlerim gayet açık ve nettir, siyaset bilimi diye bir şey var, kimse bunun üstünü örtüp inkar edemez. Klavye üzerinden Twitter'dan sosyal medyadan vatan kurtaran aciz yaratıklar bize saldırıyor. Kimse bizim vatanseverliğimizi test etmeye kalkışmasın. 15 Temmuz gecesi tanklar havalimanını kuşattığında halkla direnmek varken kaçıp giden CHP liderini sorgulayın!"

Türkiye. 100 yıl önce yarım kalan planların ve projelerin yeniden açıldığı bir saldırıyla karşı karşıya. IS Temmuz bu saldırının somut cisimleşmiş haliydi. Bu uluslararası bir saldırıdır. Amacı devleti çökertip vatanı bölmek milleti birbirine duşurup iç savaş çıkartmaktı. Halk meydanlarda toplanarak milletin liderinin yon ve yol göstermesiyle bu saldırıyı bertaraf ekmiştir. Türkiye anayasa değişikliğiyle beraber devletin içine sızmış olan bütün bu yapıları tasf iye etmektedir. Bu yapılar tasfiye edilirken aynı zamanda yeniden devletin tahkim ve inşa süreci de beraber yürütülmektedir. Bu inşa sürecinin lideri de Recep Tayyip Erdoğan’dır. Türkiye'nin antiemperyalist ve bağımsız bir devlet olmasından yana olan siyasilerde belirgindir, mesela MHP lideri Oevlet Bahçeli. Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek. BBP lideri Mustafa Destici. Maalesef ana muhalefet lideri 100 yıl önceki mandacı zihniyetin taşıyıcısı pozisyonundadır.

16 Nisan itibariyle artık yeni bir süreç başlamıştır. Bu devletin yeniden teşkilatlanma, organize olma sürecidir, yeniden inşa surecidir. Bunu engellemeye de hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. Sıyası tarih bunu şöyle yazacaktır: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk, kurucu partisi CHP’dir. İkinci kuruluş. Türkiye’nin tam bağımsız, halkın devleti olarak dizayn edildiği, kurumsal yapıya kavuştuğu sürecin lideri de Tayyip Erdoğan ve onun yanında saf tutan siyasi liderlerdir. Ve o kuruluşun partisi de AK Parti dir.“ Sözlerim gayet net ve açıktır, siyaset bilimi diye bir şey var. kimse bunun üstünü örtüp inkar edemez.

Klavye üzerinden tv/itter dan. sosyal medyadan vatan kurtaran aciz yaratıklar bize saldırıyor. Kimse bizim vatanseverliğimizi test etmeye kalkışmasın. 15 Temmuz gecesi tanklar havalimanını kuşattığında halkla beraber direnmek varken kaçıp giden CHP liderini sorgulayın!

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ayhan OĞAN

Editör: TE Bilişim