Yazısında " Toros bu, Meral Akşener! Feride

Toros bu işte…

İnsanı böyle dönüştürür…

“Bize gelenin gömleğini çıkarmasına gerek yok!” diyor…

“Ay her türlü kabulümsünüz ayoool!”

Meral Akşener, renksiz, kokusuz, tatsız, tuzsuz, ilkesiz, omurgasız, ideolojisiz, inançsız, saydam ve ısırgan bir siyasi figür çünkü…

Çok eğilimli…

Çok kullanıştı…

Her türlü derin yapıya uyumlu, tek kullanımlık bir aparat!

Artık cinsiyetinden piyade olduktan sonra bu mahluku FETÖ de ananaslayabilir, Hillary de…

Toros kafası bu… Bozkurt işareti de yapabilir, Gezici de takılabilir…

“Yortta soooolh, cihanda sooolh” diye de höykürebilir, “15 Temmuz’dan sonra her şey değişeceeeek” fantezisi de yapabilir…" demişti.

AKP'li Şamil Tayyar Akit'ci Mehtap Yılmaz'ın FETÖ maillerini yayınladı

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, dinci Akit gazetesi yazarı Mehtap Yılmaz ve eşi Gaziantep Üniversitesi Rektörü Ali Gür’e ait olduğunu öne sürdüğü mesajları ve mailleri paylaştı.

AKP’li Şamil Tayyar’ın, Yılmaz ve eşi Gür’e ait olduğunu iddia ettiği yazışmalarda, FETÖ lideri Fethullah Gülen’e övgüler ve bağlılık ifadeleri yer alıyor. Yılmaz’a ait olduğu öne sürülen mesaj ve maillerdeki tarihlerin 2014 yılı ila 2016 yılında olması da dikkat çekiyor.

Akit'in kadın kisveli ağzı bozuk yazarı, bir dönem FETÖ'nün kullandığı sahtecilik ve yalan üzerinden itibar suikastı yapıyor. Daha önce Reise anti demokrat, partimize meşrebi geniş parti diye iftira atan bu sülük, güya Reisin ve partimizin yanında. Hadi, kocanı al Pensilvanya'ya.

Akparti dönemindeki (2004) isim kısaltmasını 1999 gibi sunarak, sahtecilik yaparak kirli geçmişlerini gizleyemezler. Ne pahasına olursa olsun karı koca kriptolardan hesap sormayan namerttir. İnceldiği yerden kopsun. Haydi...

Kadın kisveli ağzı bozuk yazarın maillerine dikkatlice okuyun. Tarihe dikkat edin. Bir de yazışmadaki 'at tayyarın üstüne kafa karışsın' lafına. Şimdi. Yürekli savcı arıyorum.

Editör: TE Bilişim