İktidardaki AKP'nin binlerce torpillisinden biri olan Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu olan ve hiçbir vasfı bulunmayan Elif Can Yetim'in Berat Albayrak'a attığı mailler ile THY Data Analiz ve Raporlama Direktörü olduğu ortaya çıkması sosyal medyada çokça konuşuluyor.

Sosyal medya üzerinde AKP Çocukları adlı sayfanın paylaşımı doğrultusunda Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan ve hiçbir vasfı bulunmayan Elif Can Yetim'in Berat Albayrak ile uzunca süren mailleşmeler sonrasında THY Data Analiz ve Raporlama Direktörü olması gözlerden kaçmadı.

Atamalar Dikkat Çekmişti

Olayların ortaya çıkması sonrasında bazı fotoğraflarını ortadan kaldıran Elif Can Yetim'den henüz bir açıklama gelmezken Berat Albayrak'da bu konuda sessiz kaldı.

Daha öncesinde de Erdoğan'ın oğlu Necmeddin Bilal Erdoğan'ın da mezunları arasında yer aldığı Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan 80 kadar kişinin THY yönetiminde olduğu ortaya çıkmış ve bu haber yalanlanmayarak üstü çeşitli bahanelerle kapatılmıştı. Erdoğan'ın İBB başkanlığı döneminde danışmanlığını yapan Mehmet İlker Aycı'nın 2015 senesinde THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak göreve atanmasından sonra yaşanan atamalarda dikkatlerden kaçmamıştı.

Editör: TE Bilişim