Denizli 29 Ekim Meydanı'nda yağmura rağmen on binlerce vatandaşın toplanması dikkat çekti.

Meydanlara sığmayan kalabalık renkli görüntülere sahne oldu. Pankartlar ve Türk bayraklarıyla meydanı dolduran vatandaşlar şarkılara eşlik etti. Sık sık "Cumhurbaşkanı Akşener" sloganları atıldı. 

Akşener, Bakan Zeybekci’ye Yüklendi

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener “Denizli; sanayi, tekstil, turizm şehri olması gereken Denizli… Şu an itirabıryal batan denizli, yoksullaşan Denizli, gençleri işsiz olan Denizli, kadınların kocalarını her akşam evine acaba bugün işten çıkarılır mı diye korkuyla yaşayan endişeli Denizli… Kızçlarının, kadınlarının acaba bugün bir şey olur diye endişelendiği Denizli… Dolar 4.71 olmuş. Bu Ekonomi bakanı buralıydı dimi… (Alanda bakan Nihat Zeybekci yuhlandı) Durun yapmayın. Birşey diyeceğim. Bu arkadaşı nereden buldunuz. Denizli’ye bela olmasın size olsun dediniz, bize gönderdiniz kurtuldunuz. Ekonomi şehrinden gelen bir kişi dolardan ne olacak diyebilir mi? Cahil desem cahil değil, ahmak desem ahmak değil. Ahmak olsa cebini doldurmayı bilmez, çok akıllı olduğu kesin. Fabrikalar çökerken, dolarla işimiz olmaz diyor. Hadi be ordan cahil, hadi ordan.” dedi.

AKP'li Nihat Zeybekci'den seviyesiz ve hakaret dolu paylaşım

İYİ Parti Mitingi sonrası Bakan Zeybekçi twitter hesabından "Meydanın bir an boş olduğu, taşların bağlı köpeklerin bağsız olduğu zamanlar olur. Milletimiz ve Denizlimizin kadınları salyalı, yalancı,iftiracı,günahkar ağızını bağlar,layık olduğun çukuruna geri gönderir. sana alçak bile demeyeceğim siyasetin yüz karası,çünkü sen çukursun." dedi.

Bu paylaşım Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i hadef aldığı iddia edildi.

AKP Denizli İl Başkanı Necip Filiz twitter hesabından "Meyve veren ağaç taşlanır der atalarımız; Liderimiz, Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımıza, şehrimizin medarı iftarı Bakanımıza İPe sapa gelmeyen konuşma yapmak haddine değil. Sen esas nereden geliyor bu yoğurdun bolluğu onu söyle..." diyerek bir paylaşımda bulundu.

Bakan Zeybekçi'nin retweet ettiği tweet kullanıcılar tarafından "Tenecere yuvarlanmış, kapağını bulmuş" yorumlarına sebep oldu.

Akşener'in bu paylaşımlara nasıl tepki vereceği ise merak konusu.

Editör: TE Bilişim