Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, AKP'den ve belediye başkanlığından istifa etme kararı aldı. 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, "Son 2 yıla yakındır Nevşehir’de çok büyük çalışmalar yürüttüm ama maalesef çok yıprandım. Hem fiziki olarak hem ruhen çok yıprandım" dedi.

Siyasete devam edeceğini söyleyen Rasim Arı, "Daha sağlıklı bir şekilde yol almak adına bugün gün içerisinde hem partimden hem de belediye başkanlığından istifa edeceğim. Aileme vakit ayıracağım ama tekrardan güzelce dinlendikten sonra siyasete devam edeceğim." diye konuştu.

DİLPAK DOĞRULADI

Hükümete yakınlığı ile bilinen Akit Gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak yaptığı paylaşımla istafa haberini doğruladı. Dilipak "Nevşehir belediye başkanı 16.00 da istifa edecekmiş. Kulağıma gelenler çok rahatsız edici. Mesele Kayseri meselesi değil iddialar doğru ise.. Yazık!" ifadelerini kullandı.

Nevşehir Belediye Başkanı AKP'li Rasim Arı'nın içinde bulunduğu makam aracına, 10 Aralık'ta akşam saatlerinde Aksaray merkez ilçeye bağlı Gençosman köyü yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile ateş edilmişti. Silahtan çıkan saçmalar, Arı'nın aracına isabet etmiş, Arı saldırıdan yara almadan kurtulmuştu.

Editör: TE Bilişim