Turex Nisan ayı hakedişlerini alan servisçiler büyük şok yaşadı. İş bulma konusunda büyük sıkıntıların yaşandığı, okul servislerinin tamamen boşa çıktığı bu günlerde, piyasadaki araç bolluğunu fırsat bilen Turex, akaryakıttaki indirimi bahane ederek, çalışan araçların günlük hakedişlerinde indirime gitti.

Ayrıca ne olduğu anlaşılmayan “Taşeron Kesintisi” bölümüne zam yaparak kesinti tutarının artmasına sebep oldu.

"Mazota zam gelince zam yapmadılar inidrim gelince fiyatları indirdiler"

Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz servis esnafı isyan ederken, seslerini çıkaramadıklarını, “Bunu yapanları Allah’a havale ediyoruz, bizi bu günlerde yalnız bırakanları, bizde zamanı geldiğinde yalnız bırakırız” dediler. AKP’li bir milletvekilinin ortağı olduğu şirketin bunu nasıl yaptığını anlamadıklarını

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Hazine Bakanının bu kadar uğraşmasına rağmen darbenin yine AKP’den gelmesine anlam veremediklerini aktardılar.

Öteyandan ismini açıklamayan servisçi şunları ifade etti "Turex bize büyük haksızlık yapıyor. Mazota zam gelince zam yapmadılar ama inidrim gelince fiyatları indirdiler. Hele bu günlerde bu yapılan hiç adil değil. Günahtır. Yarın okullar açıldığınıda araç sıkıntısı başladığında, benim yüzüme nasıl bakacaklar. Ama suç onlarda değil, suç bizde. Çalışmayacaksın arkadaş.Kimse acından ölmez" dedi.

Sosyal medya hesaplarından Turex’e tepkiler ise çığ gibi büyümeye devam ediyor.
 

Editör: TE Bilişim