AKP Erzurum İl Yönetimi, AKP'li Milletvekili ve AKP'li Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte yapılan basın toplantısında büyük bir skandala imza atıldı.

AKP İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün Malatya ve Erzurum'a dair açıklaması sosyal medyada kullanıcılar tarafından, "Şehirleri nasıl 20 yıl geriye götürdüklerini açıkladılar" şeklinde yorumlandı.

Öz, "Ben 90'lı yıllarda Maraş'a gidiyordum. Maraş'a gidip gelirken Malatya'yı görüyordum. Malatya ile Erzurum arasındaki fark 10 - 15 yıllık bir fark vardı. Malatya biraz ilerdeydi.

Biraz önce başkanımızın dediği uyum o kadar önemli ki. Malatya'da sağlanan uyum hem Anavatan döneminde Turgut Özal döneminde onun da vermiş olduğu bir heyecan ve siyasetin bütün çalışması şu anda Malatya'yı aldı götürdü.

Malatya ile neredeyse kıyaslanır olmaktan çıktık.

Yine 90'lı yılların sonunda Celalettin Güvenç bey vali iken bir firma geldi bizim burada yatırım yapmak istedi.

Aynı şeyi yaşadık; bir hafta bir tane muhatap bulamadık" şeklinde konuştu.

"İTİRAF EDİYORLAR"

ve Erzurum arasındaki farkla ilgili konuşmalarda bulunulan Erzurum İl Başkanlığı'ndaki konuşma sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli ise, "İTİRAF ediyorlar‼️ Kadro olarak #Erzurum ‘u yıllar yıllar geriye götürdük, şehre ZARAR verdik diyorlar. Böylelerine Erzurum’da ‘yüzünüz ak (ağ) olsun’ denir. Böylelerine Erzurum’da ‘yüzünüz ak (ağ) olsun’ denir. Bahsedilen Vali de şu anda AK Parti Milletvekili…" şeklinde paylaşımda bulundu.

İşte o paylaşım:

Editör: TE Bilişim