Akşener’in danışmanlarından Dr. Hasan Sami Özvarinli sosyal medya hesabından Ak Parti’ye katılan Tuğba Vural Çokal’a terbiye sınırlarını zorlayan bir paylaşım yaptı.

Dr. Hasan Sami Özvarinli paylaşımında ‘Sen soysuzluğunu bir kez daha sergiledin. Kırklanmadan hanımefendinin adını ağzına bile alma. Otoban kenarındaki makamın sana layık olanmış hayrını gör bol müşteriler bol kazançlar!” dedi.

Paylaşımdaki ‘Otoban kenarındaki makamın sana layık olanmış hayrını gör bol müşteriler bol kazançlar!’ cümlesinin Tuğba Vural Çokal tarafından sert tepki ile karşılanması bekleniyor.

Daha sonra bu iğrenç paylaşımı sayfasından kaldıran Özvarinli ‘Paraya tapanlar için tabiki sevenin Allahı olmaz... Allah olması gereken yere koyduğun karşılık senin itikadını gösteriyor. Sen taptıklarınla, biz sevdiklerimizle!’ şeklinde bir paylaşım yaptı.

İşin en ilginç tarafı ise yapılan paylaşımın Tuğba Vural Çokal’ın sahte hesabına etiketlenerek yapılmış olması idi.

Sürekli kadın haklarından ve ne kadar kadınları düşündüklerini anlatan Akşener’in bu paylaşıma hiçbir tepki vermeyeceğini düşünüliyor.

Daha önce de bu tür olaylar karşısında sessiz kalan Akşener’in yine aynı tavrı sergilemesi bekleniyor.

Yerel seçimlerde İYİ Parti Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı olan Dr. Hasan Sami Özvarinli daha sonra Akşener’in danışmanlığı görevi verilmişti.

Editör: TE Bilişim