2 gazi ve otomobilde bulunan yakınları, kendilerini takip eden 6 saldırgan tarafından darp edilirken, saldırı anları saniye saniye güvenlik kameralarına yansımıştı.

Türkiye ve Irak arasında kaç tane anlaşma imzalandı Türkiye ve Irak arasında kaç tane anlaşma imzalandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, 7 Kasım Salı günü Ankara'da bulunan TSK Rehabilitasyon Merkezi'ne giderek saldırıya uğrayan gazileri ziyaret edeceği açıklanmıştı.

Nereye kadar engelleyeceksiniz ?

Sanki başka zaman yokmuş gibi Gazilerimiz tam da planlanan saatte karakola ifade vermeye götürüldüler. Dolayısıyla Meral Akşener'in ziyareti gerçekleşemedi.

Ay yıldızlı şanlı al bayrak için, vatan uğruna Gazi olan kahramanlarımızı Büyük Türk Milleti'nin nasıl da önemsediğinin göstergesi olacak bu  görüşmenin adeta görünmez bir el tarafından engellenmesi tepkiyle karşılandı.

Öte yandan Zonguldak'daki maden işçilerinin eylemine desteğe gideceklerini açıklamışlardı.

İYİ Parti Samsun kurucu il başkanı Ömer Süslü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " İYİ Partimizin milletvekilleri Zonguldak'da ki maden işçilerinin eylemine desteğe gideceklerini açıklamalarının üzerinden çok geçmeden hükümet, maden işçileriyle anlaşarak eylemi sonlandırttı. Bu İYİ bir gelişme, yeter ki işçimiz mutlu olsun.

Buradan da anlaşılacağı gibi İYİ Parti Türk Milletine İYİ gelecek dedik ve haklı çıkmaya başladık. İnanıyorum ki İYİ Parti anketlerde %30'ları geçsin, taşeron çalışana kadro, emekliye yılda iki maaş ikramiye, memura enflasyonun çok daha üzerinde artış, fındık ve çay alım fiyatlarına zam gibi bir çok vatandaş lehine gelişmelere tanıklık edeceğiz.

İYİ Parti iktidar olmadan da İYİ işlere vesile olacak." dedi.

Editör: TE Bilişim