İşte o yazı :

"Bir nebze siyasi ahlaka sahip iseler bu iki sayfalık açıklamamı yayınlarlar" Ayrıca Yaradana inananlar Allah'a teslim olur, hümanist ve akılcı olan bir akıl sahibi erdemi ölçü alarak etin değerlere sahip çıkar.

Eğer etik değerlerin, erdemin bir anlamı yoksa bu yazıyı yayınlamasınlar."

"İdealist insanı soğuk ve donuk duvarlar, içindeki buz gibi hücreler, onlara hükmeden gestapo misali yöneticilere boyun eğmeyen erdemli şahsiyetlerin sadece bedenleri hapistir.

Beyinler dünyanın her yerinde düşünceleri ile yaşarlar. Bedenleri her türlü soğuk ve donuk hücrelerde olmasına rağmen. Onlar erdemli özgürlük savaşçılarıdır.

Ben ne komünistin ne de faşistim. Ne ırkçıyım ne de ateistim. Devletin bekasına gönül vermiş, din ve vicdan özgürlüğünü temel hukuk prensiplerinin bir parçası olarak kabul eden, inanan devletin bekasına gönül vermiş bir Türk milliyetçisiyim.

Sizlerin kendileri gibi düşünemeyen ne kafatasçı, ne faşist, ne komünist ne de asırlardır mazlum milletleri sömüren emperyalist üst aklın köpeği değilim.

Ama ne yazık ki kendisini sosyalist, sosyal demokrat olarak gören, 80 öncesi batının ekonomik ve sınıfsal değerlerine karşı çıkan bugünkü ülkemizde yaşayan adı sosyalist ve sosyal demokrat olan bu kişiler Amerika'ya ve batıya uşaklık yapmaktadır.

Hani sizin geçmişte ortaya koyduğunuz Tam bağımsız Türkiye ideali. Komünizmin iflasından ve dünyanın küreselleşmesinden sonra bu aziz vatanımızda tam bağımsız Türkiye'yi isteyen Tayyip'e körü körüne bağlı olmayan, Abdullah Öcalan'ın 1989 senesinde idam edilmemesi için imza veren Türkeş'in mirasını yirmi yıldır yiyen ne Bahçeli ne de onun gibi düşünenlerdir.

Sabah ezanının sesinin huşusu ile abdestini alıp namazını kılan, ülke bekasına gönül vermiş, imanlı tek bayrak, tek millet, tek devlet diyen, dilinde değil özünde yaşayan Türkiyenin her bölgesindeki asıl Türk vatandaşları gerçek Bağımsız Türkiye'nin gerçek savaşçılarıdır. Allah'ın rahmeti ve bereketi camianızın üzerine olsun.

Editör: TE Bilişim