KENDİLERİNE TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM

Unutmasınlar ki Amentu'ye iman etmiş Rabbim'e inananların sahibi tüm Alemlerin maliki el mülküdür. Hayattan kopmak Allah'ın ipini bırakmak denemektir. Hayır ve şer Cenab-ı Allah'dır . Şükredersen şükredip tevekkül edenler için Rabbim şerri hayır 'a dönüştürür.

ÖLÜM HAK HASTALIK BAHANE

Evet hastayım muntazam bir şekilde günlük 2 saat spor yapmaktayım . 65 yıllık yaşam hayatım da sevinç üzüntü mutlu olma hasret bu duyguları yaşadım. Bu 65 yıllık süreç içerisinde hiç şüpheye düşmedim çünkü ben Rabbimin ipine sarıldığım sürece vade dolmayınca Allah kulunu asla bırakmaz. Sosyal medyada gördüğüm kadarıyla bazı devlet bürokratlarına siyasi otoritenin başına lüzumsuz cümleleri kurmak Allah'a inanan insanlara yakışmaz . Ömrümde adil olmayan hiç bir bürokrattan şahsına saygı duymadım.

DEVLETİN BAŞINI KİMSE SEVMEK MECBURİYETİNDE DEĞİL

Bürokratların makamına devletin üst makamına saygılı olmak devlet anlayışınızın bir göstergesidir. Onlar aziz Türk milletine devletin bekası ülke bütünlüğü için. Kalbi hizmet ediyorlar ise ettikleri hizmete kalbi saygı göstermek gereklidir. Sözler boşlukta kalıp hizmet aziz Türk milletine ve Devlet bekasına değilse kişinin yalakalık yapıp saygı duyması onursuzluktur.

LÜTFEN HASTALIĞIMDAN DOLAYI KİMSEYİ SUÇLAMAYIN

Mutlaka bir gün Rabbimize döneceğiz. Sevenlerim şunu unutmasın daha bu ülkede kapatmadığım hesaplarım var. Hesaplarımda haklıysa göçmeden Rabbim beni mutlaka muzaffer edecektir. Yüceler yücesi yanlış hesap yapanların ne düşüncelerini nede dualarını kabul etmez. Hepinize Sevgilerimle, arz ederim.

Not : Allah'a inanmış bir camiada çok iyi insanlar çıkar. Arada bir yanlış içerisinde olanlarda olabilir. Yolunu şaşırmış olanları Allah islah etsin..!

Alaattin Çakıcı

Editör: TE Bilişim