MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “dava arkadaşım” dediği Alaattin Çakıcı ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi ortaya atıldı.

Peker’in iddiaları karşısında bir süredir “sessiz” kaldığı görülen Çakıcı’nın “piyasadan çekilmesi” yönünde aldığı mesaj sonrası, durum normalleşene kadar yurt dışına çıktığı iddia edildi.

T24‘ten Tolga Şardan “Büyüteç” isimli köşesindeki yazısında konuya ilişkin “Resmi kayıtlara göre; Türkiye’nin en kalabalık organize suç örgütünü yönettiği belirtilen Çakıcı, ana vatandan onay çıkıncaya kadar Kıbrıs’ta ikamet etmek zorunda kalacak! Bendeki bilgiler böyle. Tabii, Kıbrıs’ın Türkiye’nin yeraltı dünyası için ne tür önem taşıdığını söylememe gerek yok” diye yazdı.

ÇAKICI'YA YAKIN İSİMDEN AÇIKLAMA

Çakıcı'ya yakın isimlerden Bafralı Demir, söz konusu haberlerin ardından yaptığı açıklamada, "Onlara bir tarihimizle ilgili ezgiler manzumesi ile cevap veriyorum, birileri yurtdışına gitmiş birisine yavru Vatan’dan yer açıyorlar, kimsenin bir yere gittiği yok gidenler zaten gitmiş kamuoyunun bu ezgiler manzumesini lütfen dinlemelerini isterim, kamuoyunun bilgilerine" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim