Kaplan, anne babası bürokraside yükselen çocukların özel kalemlikten müşavirliğe kadar üst makamlara atanması  örneklerinin  yayıldığı bir devirde olduğumuzu kaydetti. 

İşte Hilal Kaplan'ın AKP'yi eleştirdiği yazının ilgili kısmı;

"Başkan'ın vaize kızı 
Kendileri yazmamı istemediler ama belirtmeden geçemeyeceğim. Çünkü anne babası bürokraside yükselenin, evlâtlarının özel kalemlikten müşavirliğe kadar üst makamlara atandığı örneklerin yayıldığı bir devirdeyiz ve güzel örnekler de pekyazılmadığı için kimsenin haberi olmuyor. Sayın Başkan'ın kızı Merve Hanım, 4 çocuk kitabına imza atmış ve aynı zamanda 4 çocuklu çalışkan bir anne. Hâlen güneydoğuda bir ilçede vaizelik görevini büyük şevkle yürütüyor. O kadar ki gitmediği köy, çalmadığı kapı kalmamış. En son bir kampanyayla 150 ihtiyaç sahibi çocuğun baştan ayağa giydirilmesine vesile olmuş. Bu hikâyeyi bilmek bana büyük mutluluk verdi, siz de bilin istedim.
Allah emeklerini zayi etmesin. " 

ODATV KAPLAN’I NEDEN KORUYOR?

Türkiye'nin en sert muhalif haber sitelerinden Oda Tv'nin Hilal Kaplana dokunmaması, adeta zarar gelmesin diye elinden geleni yapması gözlerden kaçmadı.

Normal şartlarda Oda Tv bu haberi hem AKP'ye, hem de yandaş yazara evirmesi, bir taşla iki kuş vurması gerekirken, Hilal Kaplan'a zarar gelmesin diye yapılmış bir haber olarak algılandı.

Oda Tv'nin haberi ise şu şekilde ;

Diyanet İşleri Başkanı’nın kızının bilinmeyen hayatı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Likoğlu’nun bilinmeyen hayatını Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan gündeme getirdi.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Likoğlu’nun bilinmeyen hayatını Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan gündeme getirdi.

Hilal Kaplan bugünkü yazısında, “Kendileri yazmamı istemediler ama belirtmeden geçemeyeceğim. Çünkü anne babası bürokraside yükselenin, evlâtlarının özel kalemlikten müşavirliğe kadar üst makamlara atandığı örneklerin yayıldığı bir devirdeyiz ve güzel örnekler de pek yazılmadığı için kimsenin haberi olmuyor. Sayın Başkan'ın kızı Merve Hanım, 4 çocuk kitabına imza atmış ve aynı zamanda 4 çocuklu çalışkan bir anne. Hâlen güneydoğuda bir ilçede vaizelik görevini büyük şevkle yürütüyor. O kadar ki gitmediği köy, çalmadığı kapı kalmamış. En son bir kampanyayla 150 ihtiyaç sahibi çocuğun baştan ayağa giydirilmesine vesile olmuş. Bu hikâyeyi bilmek bana büyük mutluluk verdi, siz de bilin istedim. Allah emeklerini zayi etmesin” ifadelerini kullandı.

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Merve Safa Likoğlu’nun kaleme aldığı kitaplar şöyle:

Merve Safa Likoğlu’nun Mardin’in Ömerli ilçesinde vaizelik yaptığı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim