Amerikan HAARP gemisinin Çanakkale'de olduğu ve Türkiye için büyük bir deprem planlamasının yapıldığı iddia edildi. Milli yüzücümüz Alper Sunaçoğlu ise bunu protesto ederek bir bildiri yayınlayarak yetkililere uyarıda bulunmayı ihmal etmedi.

ABD'nin sismik araştırma gemilerinden biri olan ve büyük depremler yaratan HAARP gemisinin Çanakkale'ye demir attığı vurgulandı. Çanakkale ve İzmir arasında demir atan HAARP gemisinin Türkiye'ye büyük bir deprem hazırlığı yaptığı vurgulandı.

HAARP GEMİSİ ÇANAKKALE'DE

Milli sporcu Alper Sunaçoğlu açıklamasında İstanbul'da meydana gelen son depremin bunun bir hazırlık aşaması olduğunu yayılan frekanslar sayesinde virüsün yayılımı da kontrol edilebileceğinin öneminden bahsetti. Ege ve Marmara’daki vatandaşlarımızın deprem, salgın, sel ve gece derinden ve sanki yerin altından gelen bir uğultu sesine ve yine gökyüzünde oluşabilecek tuhaf görüntülere karşı dikkatli olmaları konusunda da uyaran Sunaçoğlu, 21 Nisan tarihinden hemen sonra HAARP gemisinin faaliyetleri için protesto yapacağını da ifade etti.

Editör: TE Bilişim