İktidarın ‘dünyanın en büyüğü’ olmasıyla övündüğü Kartal’daki Anadolu Adliyesi’nin merdiven kaplamaları, insanların üzerine düştü. Şans eseri yaralanan olmazken, bakımsızlık görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

AKP iktidarının ‘dünyanın en büyük adalet sarayı’ olmasıyla övündüğü İstanbul Kartal’da bulunan Anadolu Adliyesi’ndeki bakımsızlık sosyal medyaya yansıdı.

Twitter’da Avukat Hakları hesabı tarafından yapılan video paylaşımında, adliyenin mevcut durumu gözler önüne serildi. Görüntülerde, merdiven bölümündeki kaplamaların döküldüğü görülüyor.

Yapılan paylaşıma, “Anadolu Adliyesi yer yer dökülüyor. B Blok -1’de merdiven altı duvar kaplamaları düştü. Şans eseri yaralanan olmadı” notu düşüldü.

Adliyede bulunan kimi avukatlar da kaplamaların aniden üzerlerine döküldüğünü belirtti. Paylaşımlarda kaplamanın düştüğü yerin, B blok -2'de’ki 25. İcra Hukuk Mahkemesi’nin önü olduğu kaydedildi.

Anadolu Adliyesi’nin yapımına 2006 yılında başlanmış ve çalışmalar 2013 yılında tamamlanarak adliyenin açılışı gerçekleştirilmişti.

Projenin taahhüdünü Şira Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, mekanik projesini Abdullah Bilgin ve Mahmut Ayık, mekanik taşeronluğunu ise Şahinmek Yapı Ve Tesisat Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi üstlenmişti.

Editör: TE Bilişim