Sağlık Bakanlığı jet hızıyla davranmıştı

Leyla Gülüşken’in Twitter hesabında yaptığı çağrı sonrası Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın cevap vermesi, ambulans uçağın İsveç’e gitmesi, hastayı alıp dönmesi tam anlamıyla baş döndürücü bir hızla gerçekleşmişti.

Leyla Gülüşken'in şikayet üzerine CNN Türk'e yaptığı açıklama şöyleydi: “Durumu ciddileşince hastaneyi aradık. Ateşi kırıktı hastaneyi aramak zorunda kaldık ve durumun ciddi olduğunu belirttim o zaman bir doktor gönderdiler eve doktor gelip kontrol ettikten sonra durumun gerçekten ciddi olduğunu görünce eve  ambulans çağırıldı. Ambulansla babam hastaneye götürüldü biz babamla birlikte olamadık yasaktı. Bundan 1 saat sonra babam beni aradı COVİT 19 teşhisinin konulduğunu söyledi. “Kızım gelip beni alır mısın?” dedi.  “Hastanede yatamıyorum”dedi. Bu duruma ben tepki gösterdim. Doktorla konuştum doktor bana, durumunun çok ciddi olmadığını, daha akciğerlere kadar inmediğini nefes alabildiğini söyledi. Ben de ilaç tedavisini sorduğumda sadece ağrı kesici verileceğini söyledi” 

Tatile gelirim elbet

Öte yandan Leyla Gülüşken katıldığı HaberTürk canlı yayınında ise Okan Ateş’in “Türkiye’ye gelmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Yollar açılırsa tatile gelirim elbet. Ben çok eminim. Babam iyileşerek gelecek” dedi.

Editör: TE Bilişim