Habererk / Özel Haber

Anıtkabir' in önündeki arsaya imar verildi. Anıtkabir' in önüne 10 katlı rezidanslar dikilecek. Bu kararı Melih Gökçek'in bile korkutan uygulayamadığı bildirildi.

Bu skandal sonrasında, “Mansur Yavaş, nasıl bir Türk Milliyetçisidir ki Cumhuriyet’i savunan kişiliktir ki 'benden önce bu karar verildi' diyerek kararın uygulanmasına izin veriliyor” ifadeleri söylendi.

İSMAİL TÜRK’TEN TARİHİ ÇAĞRI

Zafer Partisi Yerel İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsmail Türk, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a çağrıda bulundu.

Türk çağrısıda, “Bu karar kimin tarafından verilirse verilsin bugün uygulandığı taktirde bunun vebali ömür boyu Mansur Yavaş’ın sırtında kaldı. Bu kararı derhal iptal etsinler” ifadelerini kullandı.

İsmail Türk, açıklamasının devamında şu sözleri söyledi:

“Bilindiği üzere bütün Müslümanların Hac vazifesini yaptığı ve namazı kılarken kıble olarak belirledikleri Kabe’nin etrafına Arap baronlar İngiliz baronlar Emperyalistler gökdelenler dikerek Hilton gibi Hristiya kökenli gökdelenlerini dikmişler. Oradan esinlenerek Siyasal İslamcıların Anıtkabir’in etrafına da böyle bir şey yapma heveslerini Mansur Yavaş kursakta bırakmazsa tarih onları lanetleyecek.”

Editör: TE Bilişim