Huzeyfe Yıldız adlı bir vatandaş, sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüs salgınından dolayı hem annesi hem de kız kardeşinin yaşadığı mağduriyetlerden bahsetti. Yıldız'ın bu iddiaları sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Annesi ile kız kardeşi koronavirüse yakalanan Hüzeyfe Yıldız adlı vatandaşın yaşadıkları sosyal medyayı karıştırdı. Twitter'da yaptığı flood paylaşımda mağduriyetini anlatan Yıldız, korona semptomları gösteren annesi ve kız kardeşine Bezmialem ve Çapa hastanelerinde bakılmadığını, ısrar üzerine annesinin Bezmialem'de tedavi gördüğünü ve testinin pozitif çıktığını, kardeşinin ise "Belirtiler daha hafif" gerekçesi ile "Kendini evde karantinaya al" diyerek test yapılmadan eve gönderildiğini söyledi.

AKP'li olduğu belirlenen Huzeyfe Yıldız'ın daha öncede "çok boş yapıyorsunuz ağzını kırdığımın ergen muhalifleri. türkiye'nin sahip olduğu sağlık sistemini sittin sene ararsınız. italya ile avrupa, iran ile ortadoğu koronavirüs telaşı yaşarken türkiye içlerinde en steril ülke. tatava yapmayın." diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptığı belirlendi.

Huzeyfe Yıldız

Huzeyfe Yıldız

Editör: TE Bilişim