"BEN SEÇİLMİŞLERİN KOLTUĞUNA OTURMUYORUM"

Meral Akşener, belediye binası girişinde çiçekle karşılandı. Akşener ardından şeref defterini imzaladı. Başkan Muhittin Böcek, Akşener'e makam koltuğunda oturmasını teklif etti. Ancak Akşener bu teklifi geri çevirerek, "Ben seçilmişlerin koltuğuna oturmuyorum, böyle bir prensibim var" dedi. 

Başkan Böcek, mazbatasını aldığının 150'nci gününde Antalya'ya gelen Meral Akşener'i makamında ağırlamaktan dolmayı çok mutlu olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek kendisine güvenen tüm seçmenlerin güvenini boşa çıkarmayacağını belirten Başkan Böcek, teşekkür etti. 

Meral Akşener Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığında

Meral Akşener Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığında

HANİ SEÇİLMİŞLERİN KOLTUĞUNA OTURMUYORMUYORDUN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Susurluk’un düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yıl dönümü ve Ayran Kültür-Sanat Festivali için Balıkesir’in Susurluk ilçesine gitti.

Susurluk’ta partililerce yollarda karşılanan Akşener, ilk olarak Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i makamında ziyaret etti. 

Burada makam koltuğuna oturan Akşener bol bol  gülücük atarak, resim çektirdi. Antalya’da “seçilmişlerin koltuğuna oturmuyorum” diyen Akşener'in bu davranışı "bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu" sözünü akıllara getirdiği gibi, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmişte, Susurluk Belediye Başkanı seçilmemiş mi?" sorusunu akıllara getirdi.

Meral Akşener Susurluk Belediye Başkanlığında

Yeni otoyolda kurulacak tesislerde Susurluk esnafına öncülük tanınmasını isteyen Akşener, “Susurluk esnafının yeni yapılan otoyolda tesis açmasına öncelik verilmesi için çalışmalara başlayacağız. Ankara’dan bununla ilgili istekte bulunacağız. Her bu yolu kullananın meşhur tost ve ayrandan tatmasını ve Susurluk esnafına kazandırmasını istiyoruz. Susurluklu esnafa bu noktada öncelik sağlayacağız. Eğer bunu yapamazsak yeni açılan otoyol sebebiyle susurluk esnafının işi zor olacak. Yeni otoyola araç geçme garantisi verildiği için, o sayı tutturulamazsa otoyol şirketine verilen parada Susurluklu’nun da parası olacak. Bu konuyla bizzat ben Ankara’da ilgileneceğim” dedi


 

Editör: TE Bilişim