Zentürk,buna gerekçe olarak da FETÖ’cülerin temizlenmediğini gösterdi.

İşte o yazı:

“Hayır, OHAL kalkmamalı

Bütün bu süreçte, Amerikan emperyalizminin 1 Dolar’lık paralı uşakları FETÖ’cülerin muhalefet güçlerine açık destek verdiklerini gördük, bu, muhalefet partilerine oy veren halkın değil, bizzat, muhalefet partilerinin lider kadrolarının yüz karası bir durumdur...

Özellikle CHP tabanının artık, FETÖ ve PKK ile iş pişiren, emperyalizmin proje örgütlerinden medet uman, Gazi’nin mirasına açıkça ihanet eden bu kadrodan kurtulması, milli, “gerçek Atatürkçü” bir siyasi hareketin tekrar CHP’ye hakim olmasının yolunu zorlaması gerekiyor.

Seçimden önce bir dostumdan gelen mesajı kenara yazmışım, şöyle diyor: AK Parti’yi ve Recep Tayyip Erdoğan’ı sevmeyebilirsiniz, ona olan düşmanlığınız sizi, terörist yanlısı yapıyorsa bu sizi, “muhalif” değil, “şerefsiz” yapar.

CHP seçmeni, en az AK Parti ve MHP seçmeni kadar şerefli, tarihine ve devletine saygılı, vatansever insanlardır, parti yöneticilerinin FETÖ-PKK hattındaki tercihlerini artık görmezden gelemezler.

Seçim sürecinde, muhalefet partilerinin yönetim kadrolarının terörizme dönük çıkarcı yaklaşımlarının özellikle yurtdışındaki kaçak FETÖ’cü hainlerin cesaretlenmesine, işi memleketi için fikir üreten anti-emperyalist milli aydınları, sivil-asker bürokratları tehdide kadar vardırdıklarını gördük...

Erdoğan, seçim öncesi, OHAL’in 19 Temmuz’da kalkabileceğini işaret etmişti, hayır!.. OHAL millete değil, devletin içindeki FETÖ’cülere karşı ilan edilmiştir, FETÖ bitti mi ki, OHAL’i kaldıracağız?..

Bu ülkedeki kripto FETÖ unsurların tamamı temizlenene, yurtdışındaki kaçakların tamamı da buraya gelene kadar OHAL yerinde kalmalıdır...”

Editör: TE Bilişim