Tüylü Mikrofon Youtube kanalının mikrofonlarını uzattığı bir vatandaş 2 dakika boyunca yaşadıklarına isyan etti. Vatandaş, "Tek isteğim, insan gibi yaşabilmek" dedi. Şahin'in sözleri sosyal medyada viral oldu.

Tüylü Mikrofon kanalına konuşan ve adının Kadri Şahin olduğunu söyleyen vatandaş, 2 dakika boyunca isyan etti. Kadri Şahin, "Ben Atatürk çocuğuyum, tek isteğim insan gibi geçinebilmek" dedi.


Şahin şunları söyledi:
"Aç kalan biziz, doymak bilmeyen insan kim? Ben bir vatandaşım, şurada bir hırsızlık yapsam suç değil mi? Peki FETÖ'cüler yapınca neden hiç bir savcı harekete geçmiyor. Beni askerlik zamanı, suç işlediğim zaman çağırıyorsun, ama aç kaldığımda yoksun. Böyle bir devlet sistemi olamaz, yok ettiler ülkeyi. Hiç kimse çağdaş Atatürk insanını ezemez. Seni ben seçiyorum, sen nasıl beni ezersin? Ben bugün işsizim 2 tane kızım var, sen konuşma ben konuşmayayım o zaman nasıl çıkacak karanlıklar aydınlığa? Ölüm mü? Gelsin canla başım gözüm üzerine... Ben Atatürk çocuğuyum. Ülkem için ölmeye razıyım. Hiç kimse Türk milletini basite alamaz. Benim adım Kadri Şahin, 52 yaşındayım, tek isteğim insan gibi geçinebilmek" dedi.

Editör: TE Bilişim