İktidar partisi AKP'ye olan yakınlığı ile bilinen ve Berat Albayrak'ın kardeşi olan Serhat Albayrak'a ait Turkuvaz Medya'nın kanalı ATV'nin yeni dizisi Gel Dese Aşk'ın ilk bölümündeki küfürler sonrasında tepkiler gelirken RTÜK'e de şikayet yağdı.

ATV ekranlarının yeni dizisi Gel Dese Aşk ilk bölümü ile olay yarattı. Dizide bir kadın ile erkek arasında geçen konuşmada edilen küfürler sosyal medyanın gündeminde ilk sırada yer aldı. ATV'nin bu küfürleri sansürsüz olarak yayınlamasının akabinde ise RTÜK'e binlerce şikayet yağdı.

ATV Küfürü Sansürlemedi

Başrollerinde Erkan Petekkaya ile Şebnem Bozoklu'nun oynadığı Gel Dese Aşk dizisi ilk bölümü ile ATV ekranlarında yayınlandı. Dizi ilk bölümünde sosyal medyada edilen küfürler ile gündeme geldi. Bunun en büyük nedenlerinden biri ise edilen küfürlerin sansürsüz olarak yayınlanması oldu.

Babasının çalıştığı şirkete giden İlayda Çevik'in canlandırdığı Bahar karakteri ile babası arasında yaşanan diyalogda küfürler adeta havada uçuştu. Gel Dese Aşk dizisinde ‘O…pu ve p.ç’ küfürlerinin sansürlenmeden verilmesi sonrasında hem ATV kanalına hem de RTÜK'e büyük tepkiler geldi.

Editör: TE Bilişim