Ayyıldız Hareketi’nin Lideri ve Bağımsız İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ve "Ayyıldız Hareketi" üyeleri, Eskişehir'de basın mensupları ve bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi.

Özdağ, bir kafede düzenlenen basın toplantısında, Eskişehir'de sivil toplum örgütleri, ekonomi kuruluşları, esnaf ve kent sakinlerini ziyaret edeceklerini ifade etmesi dikkat çekti.

"Ayyıldız Hareketi" olarak 19 Mayıs'ta Anıtkabir'den yola çıktıklarını belirten Özdağ, şunları açıkladı:

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ KURULUŞ FELSEFESİNİ BENİMSEYEN BÜTÜN VATANSEVERLERİN PARTİSİDİR”

“Ülke genelinde ziyaretlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bugün Eskişehir'deyiz, önümüzdeki haftalarda da gezilerimiz sürecek. 26 Ağustos'ta partimizi resmen kuracağız. Hareketimizin adı 'Ayyıldız Hareketi' ancak partimizin adını, 26 Ağustos'ta kamuoyu ve değerli milletimizle, büyük Türk milleti ile paylaşacağız. Aynı gün partimizin programını, kurucular kurulunu da Türk milletine taktim edeceğiz. 'Ayyıldız Hareketi' Atatürk çizgisinde, Türk milliyetçilerinin, yurtseverlerin, istiklal harbi felsefesini, Türkiye Cumhuriyeti kuruluş felsefesini benimseyen bütün vatanseverlerin partisidir. Bütün Türk milletini sevgiyle, dostlukla, kardeşlikle kucaklıyoruz. Bu ülkeyi soyanlarla, ülkeye ihanet edenlerle mücadele edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim