Meteoroloji'den gelen uyarıların ardından İstanbul'da bazı ilçelerde kar yağışlarının başladığı gözlemlendi. Kentin özellikle yüksek yerlerinde etkisini gören kar yağının gece boyunca devam edeceği belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıların ardından İstanbul'da kar yağışının başladığı gözlemlendi. Özellikle Beylikdüzü taraflarında etkili olan kar yağışı nedeni ile vatandaşların önlem alması da gözlerden kaçmadı.

Kar Başladı

İstanbul'da beklenen kar yağışının diğer ilçelerde az oranda hissedileceği özelliklede yüksek yerlerde etkili olacak yağışların gece boyunca devam edeceği ve belediye ekiplerine bağlı araçlarında yollarda hazır bulunduğu kaydedildi. Büyükçekmece'de kar yağışının etkili olması ile birlikte ekiplerin önlem alması da dikkat çeken diğer hususlardan birisi oldu.

İBB Afet Koordinasyon Merkezi ise AKOM'dan gelen uyarılar ile birlikte son önlemlerini de alırken sabah kadar ekiplerin hazır bekleyeceği ve kar yağışının olduğu bölgelerde yollarda tuzlama çalışmasının yapılacağı ifade edildi.

Editör: TE Bilişim