Son olarak Kuzey Yıldızı Parkı’nda, belediyeye ait depodan jet ski çıktı. Kayda alınacak jet ski, daha önce eski başkan Melih Gökçek’ten iade alınan cipler gibi ihale yoluyla satılacak.

Mansur Yavaş’ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından başlayan incelemeler sonunda bazı depolarda alınıp kullanılmayan binlerce top, bazılarında bastırılmış posterler bulundu. İncelemeler sırasında Gökçek’e tahsis edilen cipler tespit edildi ve iade alındı. İncelemeler sırasında elde edilen bulgular sonrasında, Dikmen Vadisi’ndeki güvenlik kameralarının merkezinin Gökçek’in evinden çıktığı da iddia edildi. Kayıtlar ve sistemin iadesi için ihtarname gönderildi.

Jet ski çıktı

Kuzey Yıldızı Parkı'nda Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait depoda yapılan incelemede ise jet ski bulundu. Yapılan araştırma sonunda jet skinin belediye envanterinde kayıtlı olmadığı belirlendi. Jet skinin kime ait olduğu araştırıldı ancak kimse sahiplenmedi. Belediyenin deposundaki jet skinin neden alındığı da anlaşılamadı. Jet skinin kayda alındıktan sonra cipler gibi ihale yoluyla satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim