Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'a dün gece sosyal medyada paylaşımlarından sonra büyük tepkiler geldi. Albayrak gelen tepkiler sonrasında daha fazla dayanamayarak tweetini sildi.

Sosyal medya hesabı Twitter üzerinden şehit haberlerinin geldiği esnada ekonomi anlamında paylaşımlar yapan Albayrak bir anda neye uğradığını şaşırdı. Peş peşe paylaşımlar yapan Albayrak daha sonrasında vatandaşların tepkisini alınca tweetlerini kaldırdı.

Paylaşımlarını Kaldırdı

33 askerimizin İdlib'de şehit olmasının akabinde ortam bir anda sessizliğe bürünürken Albayrak'ın tweetlerine tepkiler de oldukça fazla oldu. Albayrak, böylesine üzücü bir günde ekonomideki rakamları konuşmanın oldukça zor olduğunu ve 2019 senesinde önemli derece de bir büyümenin söz konusu olduğunu söyledi.

Son büyüme rakamları doğrultusunda beklentilerin üzerinde bir performans elde ettiklerini ifade eden Albayrak, bütçe açığı doğrultusunda isteklerini rakamları yakaladıklarını dile getirdi. 4. çeyrek sonunda başlayan büyüme ile arzu edilen seviyelere kadar ulaştıklarını kaydeden Albayrak, bu attığı paylaşımlardan sonra tweetlerini kaldırdı.

Berat Albayrak

Editör: TE Bilişim