aşbakanlık koltuğunda son günlerini yaşayan son Başbakan Binali Yıldırım, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası Özel'de gündeme ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.

HOŞUMA GİTMEYEN PROJE 15 TEMMUZ

Editörün, "Sizi çok zorlayan, girmeseydik bu işe dediğiniz herhangi bir proje oldu mu?" sorusu üzerine Başbakan Binali Yıldırım'ın gülerek “Hangi birini söyleyim, hoşuma gitmeyen proje 15 Temmuz...” cevabını verdi.

TEPKİYLE KARŞILANDI

Yıldırım'ın bu sözleri sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Sosyal medyada Başbakan Yıldırım'ın cevabına, '15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi 248 vatandaşımızın hayatını kaybettiği kalkışmayı espiri konusu haline getirmesi yakışıksız oldu yorumları' yapıldı. 

Yıldırım cevabının devamında şu ifadelere yer verdi;

"Keşke olmasaydı, öyle bir şeyle yüzleşmeseydik. Allaha şükür Cumhurbaşkanımızın dirayeti, hükümetin kararlılığı, milletin ülkeye, demokrasiye, bayrağa sahip çıkması, vatansever polislerin ve askerlerin o gece verilen emirleri yerine getirmesi ve her şeyden önemlisi sizler, medya, yazılı, görsel, sosyal medya o gece büyük iş gördü. Bu kalkışmayı yapanlar, darbeciler hiç hesap edemedikleri bir sonuçla karşı karşıya kaldılar. Onun dışında yaptığımız bütün projeler, büyüğünden küçüğüne binlerce, saymaya vakit yok, hepsi hoş şeyler."

Editör: TE Bilişim