Ahlak Gönüllüleri Platformu tarafından yapılan çağrıda, pazartesi günü yayınlanan Derin Futbol programına katılarak Beyaz TV ekranlarına geri dönen Rasim Ozan Kütahyalı için “Her devrin müptezeli” ifadeleri kullanıldı. Çağrıda, "Osman Gökçek'in başında olduğu kanal yönetiminin bu uygulaması büyük bir skandaldır" ifadeleri yer aldı.

"BU ÜLKENİN İNSANLARININ SÖYLEYECEKLERİ VAR"

Yapılan çağrıda Beyaz TV için de "Rasim Ozan Kütahyalı’yı ekrana çıkararak ahlak yerine reytingleri tercih edenlere, bu ülkenin insanlarının söyleyecekleri var" ifadeleri kullanılırken, 25 Ağustos Pazar günü Gayrettepe’de bulunan Beyaz TV binası önünde protesto düzenleneceği açıklandı.

"AHLAK ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN DEĞERLİ MİRAS OLACAK

Hayatta herkes kazanmak İster. Kazandıktan sonra da onu korumak ve kaybetmemek İster,

İşte bunun İçindir bütün mücadele. Sahip olmak, sahip çıkmak, yarınlara bırakmak...

Bir de nasipsizler vardır! Onlar önlerine çıkan fırsatları değerlendiremezler, sahip olmayı başaramazlar,
İsteseler de nasipleri yoktur. Onlar yarınlara hiçbir şey bırakamazlar, toprak olur giderler...

Ahlak da bir nasip İşidir kuşkusuz, herkeste bulunmaz. Sahipmiş gibi yapamazsın, hemen belli olur.
Yerine bir şey koyamazsın, eşi benzeri yoktur. Ahlaksızlık hiçbir şekilde gizlenmez, gizlenemez...

2 yıl önce çok büyük bir ahlaksızlığa şahit oldu bu ülke; milyonların gözü önünde bir canlı yayında üstelik. Her devrin müptezel, spor yorumculuğu adı altında yaptığı şarlatanlığı ahlaksızlığıyla taçlandırdı ve o sözleri söyledi.

O sözler sadece Boşnakların değil, Türkiye’de evlatlarına miras olarak ahlakı bırakan herkesin yüreğine hançer gibi saplandı.

Kabul edilmedi, edilemez, edilemeyecek de... Ne dilenen özürler, ne sahte pişmanlıklar!

Bu ülkenin yarınlara umutla yürümek İsteyen bireyleri, Beyaz TV’nin Rasim Ozan Kütahyal'yı yeniden ekrana çıkarmasına asla razı değildir.

Kütahyalı’nın konuyla ,lgili yargılanması devam ederken, mahkemeden henüz bir karar çıkmamışken,

Osman Gökçek’in başında olduğu kanal yönetiminin bu uygulaması büyük bir skandaldır.

Reyting uğruna ahlakı hiçe sayanların bu ülkedeki duyarlı yüreklerden haberdar olmadığı ortadadır.

Ve bunu öğrenmelerinin zamanı gelmiş demektir...

110 sivil toplum örgütünün yayınlamış olduğu bildiriyi umursamayanlar, halkın sesine kulaklarını tıkayanların karşısına on binlerce kişiyle çıkma zamanı gelmiş demektir...

Cumhuriyetimiz kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün "kaybedilmiş toprakların aziz hatıralarıdır" dediği muhacirlerin ülkemizin tüm güzel İnsanlarına bir çağrısı ve daveti var!

Ahlak İçin, ahtaksızların televizyon ekranlarını İşgaline dur demek İçin, o hakaretin Boşnaklara değil bu ülkenin tüm güzelliklerine edildiğini haykırmak İçin sesimize ses verin, gücümüze güç katın...

Bu açık bir davettir! Spordan sanata, medyadan siyaset dünyasına kadar Türkiye’nin birlik ve beraberliği İçin yüreği çarpan herkes davetlidir. Bırakın İdeolojileri bir tarafa ve "ahlak istiyoruz" diyen bize katılın.

25 Ağustos Pazar günü saat 21.00'de Gayrettepe’deki Beyaz TV binasının önünde tarihe unutulmayacak bir not düşüyoruz.

Rasim Ozan Kütahyalı'yı ekrana çıkararak ahlak yerine reytingi tercih edenlere bu ülkenin insanlannın söyleyecekleri var!

Bize kulak verecek cesaretiniz olacak mı?

Editör: TE Bilişim