Star yazarı ve genel yayın yönetmeni Nuh Albayrak bugünki yazısında MHP'ye oy vermeyi düşünen küskünleri uyardı ve bunun ülkeye ihanet olduğunu yazdı.  

“Cumhur İttifakı”nın,  cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik bir işbirliği olduğunu; parlamento seçiminde her iki parti birbirinin rakibi olduğunu hatırlatan Albayrak, son gelişmelere işaret ederek MHP'nin AK Parti'nin başına dert olacağı imasında da bulundu.

İşte Albayrak'ın MHP'yi kızdıracak yazısı:

"AK PARTİ'YE DEĞİL, ÜLKEYE İHANET

24 Haziran asla parti içi hesaplaşma yapılacak bir platform değildir. 

Tarih, küçük problemlerini başkalarıyla çözmeye kalkanların, duçar oldukları büyük musibetten sonraki pişmanlık feryatlarıyla doludur. 

“Cumhur İttifakı” cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik bir işbirliğidir, parlamento seçiminde her iki parti birbirinin rakibidir. 

Yani bir AK Partilinin oyunu MHP’ye vermesinin, Cumhur İttifakı dışındaki herhangi bir partiye vermesinden farkı yoktur. 

Şer cephesinin Erdoğan düşmanlığı için dizayn etmeye çalıştığı parlamentoda, daha da kritik rol kazanacak olan MHP’nin, AK Parti’yi ne kadar zorlayacağı son dönemlerde yaşananlardan rahatça tahmin edilebilir. 

24 Haziran’da AK Partililerin kaprisi, vesayetçi emperyalistlerin hain emellerine hizmet edeceğinden dolayı, Türkiye için 7 Haziran’dan daha büyük bir ihanet anlamına gelir. "

Editör: TE Bilişim