Henüz 10 aylık olan bebekleri için defalarca Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğine giden aile, tedavilerin işe yaramadığını ve farklı bir yöntem denenmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Prof. Dr. Hasan Yüksel'in çok sinirlendiğini söyleyen baba, Yüksel tarafından saldırıya uğradığını iddia etti.

Günboyu’ndan Zeynep Çelik’in haberine göre, İzmir'in Bornova ilçesindeki özel bir kliniğe çocuklarını götüren aile yaşadıkları karşısında şoke oldu. 10 aylık olan bebekleri için defalarca Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğine giden aile, tedavilerin işe yaramadığını ve farklı bir yöntem denenmesi gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Yüksel'in kendisine saldırdığını iddia eden baba, "Bağırarak küfür etti. O anları videoya almak istediğimizde de yaralamaya teşebbüs edip darp etti, boğazımı sıktı" ifadelerini kullandı.

"MUAYENEYE GİDİNCE BULGULARI GÖREMEDİĞİNİ SÖYLEYEREK..."

Bebeklerinin alerjik bulguları sebebiyle bir takım araştırmalar yaptıktan sonra tavsiye üzerine Prof. Dr. Hasan Yüksel'in kliniğine müracaat ettiklerini ifade eden baba, "26 kasım 2020 tarihinden beri gerekli muayene ve testlerin yapılabilmesi için gittiğimiz muayenehanede bebeğimize reçete ile verilen tüm ilaçları vaktinde temin ederek kullanmaya başladık. Hasan bey'in yazdığı Zyrtec adlı şurubu bebeğimize verdiğimizde bahsedilen reaksiyonları bastırıyor ve kırmızı noktaların kaybolmasını sağlıyordu. Bu şurubu devamlı kullanmamız tavsiye edildiği için muayeneye gittiğimiz anlarda doktor bey bu bulguları göremediğini söyleyerek tekrar kontrole gitmemiz için bize yeniden tarih veriyordu. Muayene esnasında kendisini dikkatle dinliyorduk fakat kendisine sorular yönelttiğimiz zamanlarda sesini yükselterek ters cevaplar veriyordu" dedi.

"YUMRUĞUNU SIKARAK ÜZERİME KOŞTU"

İlaçları kullanınca bebeğin vücudundaki kırmızılıkların geçtiğini söyleyen baba, "İlaçları bırakınca durumun aynı olduğunu doktora ifade ettik" dedi.

Öte yandan çocuğun vücudundaki kırmızılıkların fotoğrafını isteyen doktora cevap veren baba, "Ama fotoğrafları zaten göndermiştik' dediğimizde, 'ben fotoğraftan anlayamam' cevabı ile karşılaştık. Ben de, "Fotoğraftan anlayamam dediniz ama fotoğrafları siz istemiştiniz" diye cevap verdiğimde ayağa kalkarak bağırmaya başladı. Ben de ayağa kalkarak kendisine aynı ses tonu ile karşılık verdiğimde yumruğunu sıkarak üzerime doğru koştu ve yumruk attı" ifadelerini kullandı.

"10 AYLIK BEBEĞİMİN ÖNÜNDE"

Odadan yükselen sesler üzerine doktorun çalışanlarının duruma müdahale ettiğini söyleyen baba, "Bu esnada tehlikede olduğumuzu farkederek cep telefonumu çıkararak o anları video kaydına almak istedim. Video kaydına başladığım anda Prof. Dr. hasan yüksel koşarak üzerime geldi ve 10 aylık bebeğim ve eşimin önünde yumruk attı. Dengemi kaybedip yere düştükten sonra boğazımı sıktı. Eşim ve bebeğimi taksi ile eve gönderdikten sonra Ege Üniversitesi Hastanesi acil servisinden darp raporu alarak Özkanlar Polis Karakolu'na kendisi hakkında suç duyurusunda bulundum" dedi.

Editör: TE Bilişim