Zeytin Dalı Harekatı’nda utanmadan ABD’ye karşı çıkanların, Gazze katliamını eleştirmelerini “münafıklık” olarak değerlendirdi. Albayrak devamında yazdığı bircümle ile âdeta ise “Biz münafığız!” itirafında bulundu.

O cümle şöyle:

“ABD’nin bölgedeki her operasyonu, İsrail odaklı planın parçalarıdır.”

Albayrak’ın bu iddiâsına göre ABD’nin nisan ayındaki füze saldırısı, İsrail odaklı planın bir parçası.Bu durumda saldırıya destek veren hükümetin Gazze için ağzını açmaması lâzım. Açarsa Albayrak’ın münafık sıfatını hakediyor.

Albayrak’ın “münafıklık itirafı” yazısı şöyle:

“Kudüs münafıkları...

Doğrudan ABD ile savaştığımız Zeytin Dalı Harekâtında, sırf “Erdoğan’a yazmasın” diye, utanmadan ABD’ye destek verenlerin, Haçlı-Siyonist ittifakının sergilediği faşist soykırıma karşı söyleyecek sözü olamaz.

Çünkü ABD’nin bölgedeki her operasyonu, İsrail odaklı planın parçalarıdır.

ABD’yi, Erdoğan’a/Türkiye’ye yönelik operasyonlarında ölümüne destekleyip, Kudüs’te kınamak siyasî münafıklıktır.

İki gündür meydanlarda ve TBMM’de ABD’ye meydan okuyan (!), “Bizim düşüncelerimiz gayet nettir, bugün-yarın değişmez” (!) diyen Kılıçdaroğlu, “Filistin konusunda sonuna kadar Erdoğan’ın yanındayım” diyen İnce ve diğerlerini izlerken acı acı gülümsedim...

***

Şunu da belirteyim ki, bu kişiler bundan sonra sadece “Filistin konusunda” değil de, Türkiye’ye saldırıları karşısında da ABD’ye aynı tavrı koyarlarsa, “Demek ki gerçeği Kudüs’te görebildiler” der; takdir ederim.” 

Editör: TE Bilişim