Habererk / Haber Merkezi

Gürkan Hacır dönemin Başkanı Erdoğan'ın vun minut tiyatrosunun perdesini Halk TV'deki programında aralamıştı.

Bugünlerde yerli ve milli tartışmalarına ışık tutan bu programdaki sözler akıllara, "Bunlar doğruysa milli olan kim?" sorusunu getirdi.

Gürkan Hacır programında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Oradaki show dedi Erol Mütercimler. Bugün artık baktığımızda çok daha net görebiliyoruz oradaki Show'u. Çünkü show şudur sevgili izleyiciler: Kamuoyunun önünde basının önünde bir başka açıklama yaparsanız kapı arkasında ikili anlaşmalarla vereceğiniz tavizleri yapacağınız anlaşmaları dizayn edersiniz. Buna show denir. Eli kalem tutan aklı fikri yerinde olan hiç kimseyi de ikna etmez. Neden Show? İsterseniz küçük bir siyasal magazin yaparak işe başlayalım. Şimdi size bir fotoğraf gelecek ekrana, bu fotoğraf dünya ekonomik forumunun düzenleyicisi bir isim. İsmi: Orit Gadies. Bu hanımefendi dünya ekonomik forumu organizasyonunu yapan hem Sivil Toplum Kuruluşunun hem de hem şirketin ceosu. Orit Gadies ismi yabancı gelebilir ama sıkı durun Orit Gadies kimdir? Aynı zamanda MOSARD'da görevli yani İsrail gizli servisinin haber alma servisinin üst düzey bir yöneticisi buraya kadar da sorun yok. Peki Orit Gadies kimdir? Orit Gadies, aynı zamanda orada Vun minut diye posta koyduğu Şimon Peres'in baldızı. Efendim burada da bir şey olmuyor. Yani baldızının düzenlediği bir organizasyona katılan Recep Tayyip Şimon Peres'e posta koyuyor. Peki buraya kadar da güzel. Biraz daha geriye gideceğiz. 2001 yılında AKP kurulurken bir takım insanların Ankara'ya geldiği dünyada networkler sağladığı konuşuluyordu ama kimse ne isim biliyordu ne başka bir şey biliyordu. Ta ki 2003 yılında bugün ölen rahmetli Turan Yavuz gazeteci abimiz Turan Yavuz'un yazdı çuvallayan ittifak kitabına kadar kimse bunu bilmiyordu. Bizde 2003 yılında rahmetli Turan Yavuz'un çuvallayan ittifak kitabından öğrendik ki bir isim varmış AKP'nin kuruluşunda Recep Tayyip Erdoğan'ın alıp Amerikalılara İsraillilere anlatan tanıtan o bağlantıları kuran birisi varmış. O isim bir takma isimle anılıyordu çizmeli adam çünkü sürekli çizme giyiyormuş o adamın ismi Green Valley. şu anda ekranda kafanız karışmasın şimdi bağlayacağım hepsini birbirine. Yani uluslararası bağlantılarını kuran bu isim Green Valley Bayport Orit Gadies eşi.

AKP nin kurucularından sayılan Green Valley Bayport çizmeli adam Davos'un organizatörü Orit Gadies. Orit Gadies kimin baldızı? Tayyip Erdoğan'ın posta koyduğu Peres'in Öz ve öz baldızı.

Peki devam edelim aynı zamanda için biliyor musunuz gene Turan Yavuz'un rahmetli Turan Yavuz'un kitabından öğrendiğimize göre Kartal İmam Hatip Lisesinden Havruta kuantum sıçraması ile geçen mahtum Bilal Erdoğan'ın da velisi oluyorlar yani Havruta girerken birisini referans vermeniz gerekiyor. Bilal Erdoğan'ın referansı da Orit Gadies. Bunu ben söylemiyorum bunu çuvallayan ittifak kitabı söylüyor.

Şimdi efendim tablo netleşti m? Biz orada vun minut şovu derken insanlar bize inanmıyorlardı insanlar bize size abartıyorsunuz Tayyip Erdoğan kahramanca yürüyor hayır efendim ortada bir tiyatro vardı tiyatronun aktörleri belliydi biz bu aktörleri de görmüş idik."

Editör: TE Bilişim