Teve 2 ekranlarında program sunan Burak Akkul ile eşinin koronavirüs şüphesi ile İstanbul'da karantina altına alındığı belirtildi. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Akkul, İstanbul'daki bir hastanede koronavirüs tedavisi gördüğünü ifade etti.

Teve 2 ekranlarında her Pazar yayınlanan Çok Gezenti adlı programı sunan Burak Akkul ile eşinin koronavirüs şüphesi adı altında İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde karantina altına alındıkları vurgulandı.

Akkul'un tüm dünyayı saran koronavirüs salgınından dolayı yaklaşık 5 gün öncesinde hastaneye kaldırıldığı dile getirildi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında hastane odasından bir video yayımlayan Akkul ayrıca Sağlık Bakanlığı'ndan da destek istedi.

Akkul paylaşımında; "Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getirisi belki de... 5 gün oldu Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korona şüphesiyle karantinadayım ve tedavi görüyorum. Bence korona pozitif öyle tedavi görüyorum. Ama şöyle bir şey var; maalesef 96 saat oldu, eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bu videoyu mümkün olduğunca yaymanız... Bakanlıklara çok rica ediyorum bize bu sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz..." ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilişim