Alaattin Çakıcı şöyle devam ett "İslam Dünyasındaki tüm terör örgütlerinin arkasında başta ABD ve AB olduğunu siz inkar etseniz bile dünya bilmektedir. Bu terör örgütlerinin coğrafyamız ve İslam dünyasındaki petrol ve doğal gaz için kullanıp ülkeleri yerle bir ettiniz. Musul-Kerkük operasyonunda Işidcilerle anlaşarak bir bölümünü Kerkük Musul operasyonunda başarılı olmanız için İslam’ın ve Allah’ın düşmanı yabancı teröristleri güvenli bir şekilde Irak ve Suriye’den çıkardınız. Şu anda Dünya’ya yayıldılar. Demek ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Amerikan halkının yüreği yanarken hiç düşündünüz mü? Irak, Suriye ve sizin Türkiye’de ve Orta Doğu’da desteklediğiniz PKK, PYD ve Işid unsurları bir sürü vatan evladını şehit etti. Bu işler sadece kınamayla olmuyor. 48’den beri yakın zamana kadar dost, müttefik ülke olduğunuzu dile getirmiştiniz. VV.Bush’un kullandığı cümleyi hatırlarmısınız. 11 Eylül saldırılarının hemen akabinde “İslam ile Hristiyan dünyasının haçlı savaşıdır” şer üçgeni diyerek de Irak, İran ve Kuzey Kore’yi tarif etmişti. Ne yazık ki İran’a dokunmuyorsunuz. Çin’in arkasında olduğu Kuzey Kore’ye göstermelik tavırlar koymaktasınız. Kendinize hedef Suriye’yi baş düşman olarak da yıllardan beri Pkk’yı, dinci örgütleri kullanarak güney sınırlarımızı, ülkemizi maşalarınız kan gölüne çevirdi. 15 Temmuz’da resmen bu ülkeyi bölüp iç savaşa girmesini Pensylvania’da bulunan o gregoryan patriği olan Fettullah Gülen’in itleri ve size göbekten bağlı olan vatanına ihanet edenleri kullandınız ama bu millet o vatan hainlerinin arkasında olan küresel akla şok yaşatarak daha güçlü çıktığımızı biliyor musunuz?

Bakınız yine yukarıda bahsettiğim gibi VV.Bush’un şer üçgeni cümlesinden tam 16 yıl sonra Rusya, Çin’den sonra size adam gibi bir devlet başkanı şu cümleyi kullandı.

“Pkk, Pyd’ye silah veren onların arkasında duran devlet de teröristtir.”

Cümlenin sahibi T.C Devleti devlet başkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerinde ve doğru bir cümle kullanmıştır.

Sayın ekselansları, vatan sathının her zerresi milletimizin asil kanıyla sulanmıştır. Asırlardır bedeli ağır olan bu millet bir fatura ödemiştir. Bu nasıl stratejik ortaklıktır? Terörist denilen yılanla yatağa giren bir devlet uluslar arası meşrutiyetini kaybetmiştir. T.C Devleti vatan hainlerinin dışında millet olarak aziz vatanlarını bedeli ne olursa olsun faturasını ödemeye her an hazırdır.

Afrin’de oluşturduğunuz Kürt kantonunun devletimizin güvenliği açısından zararlı olduğunu bilmenize rağmen hala destekliyorsunuz. Unutmayınız ki ora da vurulur. Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sadece AKP’liler değil toplumun mihenk taşı olan tüm MHP ve devletin bölünmez bütünlüğü ve istikbali söz konusu olursa CHP’nin içindeki gerçek Atatürkçüleri n Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte hareket edeceğini siz ve yaşlı köhnemiş AB ve sizin üst aklınız olan Siyonist liderler aklından çıkarırsanız hata yaparsınız.

Buradan Sayın Kılıçdaroğlu’na şu cümleleri hatırlatmadan da geçemeyeceğim. Gerçek Kemalistsen Türkiye’nin ilk bozkurtu olan Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın ilkelerine sahip çıkıp devletin bekası konusunda lütfen aklınızı başınıza alınız. Batılı devletlerin sizi dolaylı yönlendirmesine müsaade etmeyiniz. Tunceli’nin bir köyünde doğdum diyorsunuz. Cumhuriyet’in nimetlerinden faydalandığınızı sizin ağzınızdan size hatırlatmak isterim.” İlk öğretimi ve liseyi bitirdim, genel müdür oldum. Şu anda da bir siyasi partinin genel başkanıyım” sözleri size aittir. Cumhuriyetin size bir armağan olduğunu defalarca dile getirdiniz. Demek ki bir köy çocuğu Cumhurbaşkanı da olabilir. Lütfen devletin bu zorlu süreci içerisinde devlet bekası için yurt içi ve yurt dışında teröristlere sahip çıkan kan emerek yaşamına devam eden üst aklın en büyük gücü olan birleşik devletler terörist unsurlarla müttefik ise o devlette teröristtir. Uluslar arası meşrutiyetini kaybetmiş gücünden dolayı bu şeytanın uluslar arası hukuku tanımadığını dünya bilmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanım, Afrin konusunda yalnız değilsiniz. MHP ve Ülkücüler ve devletini seven gerçek Atatürkçüler, tüm ülke bekasına gönül vermiş ülkemizdeki her etnik, mozaik yapı arkanızdadır. Bedel ödemeden vatana sahip çıkılmaz. Siz de biliyorsunuz. 15 Temmuz’da denediler. Çanakkale’de gelenler geldikleri gibi gittiler. 15 Temmuzu gerçekleştirenler fındık faresi gibi hapishanelerde sesleri çıkmıyor. Rabbim bu yolda yardımcınız olsun. Sahibi Allah olan bir milletin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Rabbim bu millete ve İslam dünyasına yeter. Yeter ki İslam dünyasında üst akıl denen küresel güçler İslam dünyasındaki fitneliklerine son versinler.

Sayın ekselansları, ABD’de gelişen terör olaylarından Amerikan halkına baş sağlığı diler, devletinizi yöneten siyasi oluşum aklını başına alıp Orta Doğu’da teröristlerle iş birliği yapmaktan vazgeçiniz. Sizin ve dünyanın hayrınadır. Yanlışın neresinden dönersen geleceğe umutlan bakmaktır. Siz barış dini olan İslâmî kendinize düşman seçmekten vazgeçiniz. Din adına Müslüman kardeşini katleden Işid ve benzeri örgütler islamın ve insanlığın düşmanıdır. Hala anlayamıyor musunuz? Bu şeytanın artıkları kendi ülkenizde size terör eylemleri uygulamaktadır. Canınız yanıyor.

Acıyı toplum çeker, devleti yönetenler sadece baş sağlığı diler.

Acılı Amerikan halkına baş sağlığı diler, Asil ve Aziz Türk Milleti’ne saygılarımla arz ederim” 

Editör: TE Bilişim