Sincan Cezaevi'nden dün gece saatlerinde tahliye olan Alaattin Çakıcı, infaz düzenlemesi adına ilk açıklamalarda bulundu.

Cezaevinde olan ve infaz düzenlemesi sonucu aftan yararlanarak tahliye olan Alaattin Çakıcı, Erdoğan ve Bahçeli'ye teşekkür etti. Sosyal medya hesabı üzerinden bir emtin yayınlayan Çakıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teşekkürlerini iletti.

Çakıcı'nın açıklaması şöyle:

"Özgürlük ile esaret birbirine yapışık bir çizgidir. Tıpkı bedende ruhun esareti gibi. Ruhun bedeni terk edip kendi dünyasına dönmesi özgür olması demektir." 

ERDOĞAN VE BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

"Yeni infaz yasası ile esaretten kurtulup özgürlüğüne kavuşan tüm mahkum arkadaşlar, şahsım ve hepimizin özgür olmasına vesile olan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı dünya Türklerinin efsanevi son Türkmen Beyi Sayın Devlet Bahçeli'ye ve bu yasanın diğer mimarı son dört yılın devletimizin bekası için Batı emperyalizmine asla taviz vermeyen Devlet Başkanımız Sayın Tayyip Erdoğan'a kendi adıma ve özgürlüklerine kavuşturdukları tüm mahkum arkadaşlar adına en derin saygılarımı arz ederim."

KORONA VİRÜSÜ UYARISI

"Not: Esaretten özgürlüğe kavuşmuş mahkum arkadaşlar; özgürlüğümüzü bizlere veren her iki değerli siyasi iradeye, aziz Türk milletine lütfen birinci derecede sorumlu olduğumuzu unutmayın. Ayrıca ülkemizde ve dünyada büyük ölümlere neden olan corona virüsten dolayı lütfen toplum bilinci ve sorumluluğu içerisinde olun. Devletimize güvenin."

Alaattin Çakıcı

Alaattin Çakıcı

Editör: TE Bilişim