Can Ataklı "Vatanımız seviyoruz, Erdoğanımızı yedirmeyiz, Netenyahu benzetmesi yapamazın' diyen bir sürü sersem adam sokaklarda.. Vazgeçin... Sonu çok kötü sokağa çıkamayacaksınız" dedi.

Can Ataklı sosyal medya hesabından konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı “Başta ahaber olmak üzere bir kısım medya organlarında Rize üzerinden hakkımda bir linç kampanyası yürütüyor. Yine konuşmam montajlanmış ve bu kanallar beni açıkça hedef gösteriyor. Kampanyayı o kadar saldırgan hale getirdiler ki RTÜK başkanı Ebubekir Şahin de rahatsız olmuş bu durumdan ve beni telefonla aradı. Başkan "Ben de aslen Rizeliyim, çok öfkelenmişler, gönül almanızda yarar var" dedi.

RTÜK başkanına konuşmamda belli bir grubu hedef aldığımı, zaten Rize ya da başka bir şehir, hiç bir zaman halkı hedef almadığımı ve hakaret etmediğimi belirttim ve "Elbette pek çok kişi üzülmüşse gönül alacağım" dedim

Pazartesi günü tele1'deki "Gün başlıyor" programında saat tam 08.05'i gösterdiğinde Rize konusunda değerlendirmelerde bulunacağım. Ama ırkçı şoven tahriklerle insanları hedef gösterenler bilsinler ki bunlarla beni yıldırmaları mümkün değil.”

Editör: TE Bilişim