Durumu kısaca özetleyecek olursak. Devrik Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mansur Yavaş’ın Belediye Başkanlığı döneminde HDP’lileri ve PKK’lıları işe alacağını söylemişti.

Hatta oğul Gökçek’in TV kanalında şu ifaleri kullanmıştı “Ankara'ya gelince atacak. Gazeteci arkadaşlar bunu sorsun hem işten çıkartma olmayacak diyor hem de CHP'lilere İyi Parti'ye Beypazarılılara söz veriyor. Ben onun artık ülkücü olduğuna inanmıyorum, o artık bir solcu, CHP'lileri de alacak, HDP'lileri de alacak, PKK'lıları da alacak.'' demişti.

ÇELİŞKİLER YUMAĞI GÖKÇEK

Aynı Devrik Başkan Melih Gökçek twitter hesabından yaptığı paylaşımda PKK’lılara ve vatan hainlerine karşı çıkan Mansur Yavaş’ı yayınladığı video ile sıkıştırmaya çalıştı. Komik duruma düşen Gökçek’in paylaşımın altında dalga geçilen yüzlerce paylaşım yer aldı.

Mansur Yavaş’a ait video ise şu ifadeler yer aldı “Deniz Gezmiş'i hakim katili Yılmaz Güney’i terörist Kör Eşberi ve Yaşar Kemal’i kahraman ilan edip, Ülkücüleri mafya ve çete ilan eden azılılara soruyorum, bu insanlar mı çete yoksa siz mi çetesiniz?”

Allah dürüst insanları, Omurgasız, ilkesiz, ahlaksız, siyasetçilerden korusun.

Editör: TE Bilişim