ABD Kongresinin fonladığı Denge Denetleme Ağı'nın Türkiye'deki temsilcilerinden olan Hasan Seymen, yeni Anayasa çalışmaları sırasında PKK'ya yakın yayın organlarında, "Çerkezler Cumhuriyet döneminde asimilasyona uğradı. Demokratik haklarında Kürtlerin yanındayız" değerlendirmesinde bulundu ve Çerkezler için "birinci sınıf vatandaşlık" talebi olduğunu dile getirdi.

Söylemlerinin ortaya çıkmasıyla özellikle İYİ Parti'deki ülkücülerden ve bir çok basın yayın kuruluşunun tepkisini almıştı.

SEYMEN BİZİ MAHKEMEYE VERMİŞ

İYİ Parti’den atılmak üzereyken istifa eden Seymen "Çerkez açılımı" söylemlerini haber yaptığımız için, Habererk.com’u mahkemeye verdiği öğrenildi.

Habererk.com’un hukuk işlerinden sorumlu Av.Oğuzhan Türk’e ulaşan tebliğde hem Habererk.com hem de İYİ Parti Kurucularından olan Av.Oğuzhan Türk hedef alınmış.

NEDEN SADECE HABERERK

Çerkez bölücüsü Hasan Seymen’in neden sadece Habererk’i hedef aldığını biliyor olmamıza rağmen yinede, tarihe not düşmek adına bu soruyu soruyoruz.

Bilinen bütün haber sitelerinde haber yapılan Çerkez bölücüsü Hasan Seymen neden Habererk’i hedef aldı? Yoksa diğerlerinden korkuyor mu?

Buradan Hasana agaya şunu söylemek istiyoruz “Hasan aga sen hafif kalırsın, ağa baban gelsin.”

İLGİNÇ DAVA

Çerkez bölücülüğü yaptığı için kovulmak üzereyken İYİ Partiden istifa eden Hasan Seymen Twitter'da 'Ankara Kuşu" isimli hesabı yönettiği belirlenen ve "FETÖ propagandası" yaptığı için tutuklanan Oktay Yaşar’ın avukatı.

Koskoca Ankara’da başka avukat yokmuş gibi Oktay Yaşar’da avukat olarak Hasan Seymen’i bulmuş.

Bak sen Allahın işine…..

Editör: TE Bilişim