Kendisi için Gaziemir Belediyesi ismi ve logosu bulunan bir kartvizit bastıran Deniz Arda’nın bu kartvizitte unvan olarak ise ‘Onursal Koordinatör - Dış İlişkiler Ofisi’ni kullandığı ortaya çıktı.

İzmir'de 31 Mart seçimlerinden bu yana Gaziemir Belediyesi'ni bir 'eş başkan' gibi yönettiği konuşulan CHP'li Başkan Halil Arda'nın eşi Deniz Arda'dan ilginç bir adım geldi.

Deniz Arda'nın, Gaziemir Belediyesi ismi ve logosuyla bastırdığı kartvizitte 'Onursal Koordinatör - Dış İlişkiler Ofisi' sıfatını kullandığı görüldü.

Eşi Halil Arda'yı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaretlerinde bile yalnız bırakmayan Deniz Arda'nın bu kartviziti sosyal medyada da olay oldu.

"EŞİM BENİM YOL GÖSTERİCİM"

Halil Arda daha önce yaptığı açıklamalarında "Eşim bana büyük destek veriyor. Gönüllü olarak Gaziemir Belediyesi için çalışıyor. O benim siyasi danışmanım. Burada gizlenecek saklanacak bir şey yok. İyi bir danışman, iyi bir stratejist. Dünyayı, Avrupa'yı çok iyi tanıyan biri. Almanya'da doktorasını yapıyor. O benim yol göstericim Burs ofisi, kardeş belediyeler, Avrupa Birliği projelerinde en büyük danışmanımızdır. 100 kişilik bir kadın ordusuyla çalışıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz CHP'li başkana tepki gösterdi. Saymaz  "CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “onursal koordinatör” diye bir makam uydurarak, eşi Deniz’i eşbaşkan olarak atadı. Deniz Arda’ya başkanlık katında makam odası ayrıldı. Başkan Halil Arda, “Eşim 3-4 dil biliyor. Para da almıyor” diye kendisini savunmuş. Rezalet..." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim